Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 180 (5387)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Carla Bruni revine la cariera de fotomodel: Soţia lui Sarkozy, noua imagine a casei Bulgari

Fostă primă doamnă a Franţei, Carla Bruni, în vârstă de 45 de ani, revine, după mandatul de preşedinte al soţului ei, Nicolas Sarkozy, la viaţa de cântăreaţă şi fotomodel de talie internaţională, fiind protagonista celei mai noi campanii a casei de modă Bulgari.

Campania la bijuteriile Bulgari este primul contract major de modelling de la începerea mandatului de preşedinte al lui Sarkozy (2007-2012), scrie dailymail.co.uk.

Îmbrăcată elegant şi cu un chip radiant, Carla exprimă bucurie şi încredere în sine în fotografiile în care apare purtând felurite bijuterii distinse Bulgari, asortate cu ceasuri, genţi şi ochelari de soare.

Decorul ales pentru campanie este Roma, Carla fiind fotografiată fie în timpul shopping-ului în magazinul Bulgari Condotti, sau bând un espresso, fie luând parte la o petrecere sau eveniment monden pe unul dintre acoperişurile capitalei.

"Sunt foarte mândră şi foarte fericită pentru că am fost aleasă să reprezint imaginea Bulgari pentru Haute Joaillerie", a spus Bruni, care şi-a întrerupt cariera de modelling începută la 19 ani fie ca să se concentreze pe muzică, fie din cauza mandatului de preşedinte al soţului ei.

"Într-un fel, această casă de bijuterii îmi este deja familiară. Mă simt conectată la istoria sa romantică şi la sufletul său italian care respiră viaţă şi bucurie şi sper sincer să o onorez", a adăugat

Recent, Carla Bruni a fost surprinsă de fotografi în timpul vacanţei pe o plajă din sudul Franţei, înainte să apară alături de soţul său, Nicolas Sarkozy, la un concert din cadrul festivalului de la Ramatuelle.

Fotografiile o înfăţişează pe Carla Bruni, în vârstă de 45 de ani, într-o formă de invidiat, fosta primă doamnă a Franţei purtând un costum de baie din două piese, de culoare albă, scrie dailymail.co.uk.

Aşezată pe malul stâncos al apei, cântăreaţa franceză poate fi văzută zâmbind şi vorbind cu prietena ei şi pregătindu-se de scufundare.

Mai târziu în aceeaşi zi, Bruni s-a întâlnit cu soţul ei, Nicolas Sarkozy, pentru a asista la concertul starului francez Julien Clerc, parte din festivalul de la Ramatuelle.

La eveniment, Carla a purtat o ţinută lejeră, fiind îmbrăcată în blugi şi o bluză de culoare violet, iar fostul preşedinte al Franţei a purtat un costum, cu o cămaşă albă, descheiată la baza gâtului.

Cel de-al patrulea album al Carlei Bruni a fost lansat la începutul acestui an, iar Carla a dezvăluit că a preferat să aştepte ca soţul ei să părăsească biroul prezidenţial înainte de a lansa acel disc.

Cântăreaţă şi fotomodel, Carla Bruni a debutat şi în cinema, cu un rol în filmul "Midnight in Paris", regizat de Woody Allen.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Carla Bruni revine la cariera de fotomodel: Soţia lui Sarkozy, noua imagine a casei Bulgari.
 Vizualizări articol: 897 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carla Bruni revine la cariera de fotomodel: Soţia lui Sarkozy, noua imagine a casei Bulgari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei