Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 178 (5385)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jamie Lee Curtis, la spital în urma unui accident de automobil

Actriţa americană Jamie Lee Curtis a fost spitalizată în urma unui accident de automobil care s-a produs joi în cartierul Venice din Los Angeles.

Potrivit presei americane, actriţa se afla într-un automobil Yukon, un model din gama SUV produs de GMC, care s-a ciocnit de un automobil BMW, informează contactmusic.com.

Jamie Lee Curtis şi o altă persoană au fost transportate la spital în două ambulanţe, potrivit site-ului TMZ.com, însă celebra actriţă americană a fost externată în scurt timp, după ce a primit tratament medical pentru câteva răni uşoare.

Un martor care a asistat la producerea acelui accident a dezvăluit faptul că Jamie Lee Curtis a sunat-o imediat după coliziune pe buna ei prietenă Jodie Foster, care a ajuns la faţa locului înainte de sosirea ambulanţelor.

Jamie Lee Curtis, în vârstă de 54 de ani, este fiica celebrilor actori Tony Curtis şi Janet Leigh. Deşi a ales să joace în prima parte a carierei sale mai mult în pelicule horror, precum "Halloween", "The Fog", "Prom Night" şi "Terror Train", fapt care i-a determinat pe jurnaliştii americani să o denumească "regina fricii", Jamie Lee Curtis a jucat apoi în filme din genuri diferite, construindu-şi o carieră prestigioasă la Hollywood şi fiind recompensată cu numeroase premii importante, inclusiv un trofeu BAFTA şi două Globuri de Aur.

Printre celelalte lungmetraje în care s-a remarcat se află filme cu mare succes la public, precum "Un peştişor pe nume Wanda", "Minciuni adevărate", "Arest la domiciliu", "Omul nostru din Panama", "Vinerea trăsnită" şi "Chihuahua de Beverly Hills".

Actriţa americană, care este totodată scriitoare, joacă adeseori în reclame şi are un blog pe publicaţia online The Huffington Post.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jamie Lee Curtis, la spital în urma unui accident de automobil.
 Vizualizări articol: 834 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jamie Lee Curtis, la spital în urma unui accident de automobil0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei