Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 178 (5385)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Andreea Chiru, din Brăila, a fost desemnată Miss World România 2013

Andreea Chiru, în vârstă de 20 de ani, din Brăila, a fost desemnată Miss World România 2013 şi va concura în competiţia internaţională de frumuseţe Miss World 2013, care se va desfăşura în Indonezia, în perioada 2 - 30 septembrie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

În urma competiţiei naţionale de frumuseţe Miss World România 2013, organizată joi de agenţia ExclusivEvent, a fost aleasă Andreea Chiru ca reprezentantă a României în cadrul competiţiei internaţionale de frumuseţe Miss World 2013.

Andreea Chiru are 20 de ani, 1,77 metri înălţime, dimensiunile ei fiind 90-65-96. Andreea este studentă în anul II la Academia de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea de Management.

Proaspăta deţinătoare a titlului Miss World România 2013 a fost încoronată pe scenă de Nicoleta Luciu, membră a juriului competiţiei naţionale şi reprezentantă a României în cadrul competiţiei internaţionale Miss World din anul 1999. Nicoleta Luciu a avut şi un moment artistic în cadrul evenimentului, interpretând câteva piese pe scenă alături de dansatorii ei.

Andreea Chiru va reprezenta România, între 2 şi 30 septembrie, în Indonezia, acolo unde va concura alături de peste 100 de candidate din tot atâtea ţări din întreaga lume.

În total, la competiţa Miss World România 2013 au participat 14 concurente din mai multe oraşe ale ţării.

Primul loc în clasament (1st Runner Up) a fost ocupat de Monica Rusu din Cluj-Napoca, iar pe locul al doilea (2nd Runner Up) s-a clasat Mădălina Buftea din Alba-Iulia.

Premiul de popularitate a fost primit de Ioana Brănişte din Bacău (candidata cu cele mai multe like-uri pe pagina de Facebook oficială Miss World România), în timp ce premiul Ambasad'Or a mers la Ioana Mihalache din Constanţa, iar premiul Premier Palace Hotel and Spa - la Cosmina Serb din Mihăileşti.

Andreea Chiru va fi timp de un an imaginea Miss World România, având sarcina de a se implica activ împreună cu organizaţia Miss World România în cât mai multe campanii şi acţiuni de caritate, de susţinere a copiilor cu diverse probleme din întreaga lume.

"Toate cele 14 concurente au fost foarte frumoase şi s-au descurcat foarte bine atât pe perioada cantonamentului, cât şi în cadrul marii finale, motiv pentru care deliberarea juriu a fost extrem de dificilă. Sunt însă convins că Andreea Chiru, câştigătoarea Miss World 2013 România, este cea mai bună alegere a juriului, Andreea fiind un adevărat model de seriozitate, profesionalism şi perseverenţă pentru toate tinerele din această ţară care îşi doresc să reprezinte cu onoare România în cadrul uneia dintre competiţiile noastre internaţionale de frumuseţe sau îşi doresc o carieră în modelling. Sper ca reuşita ei să ambiţioneze cât mai multe fete din România care să-i urmeze exemplul, indiferent de oraşul lor natal, înscriindu-se pentru ediţia din 2014 a competiţiei Miss World România, pe pagina www.facebook.com/miss.world.romania.fan.page", a declarat Ernest Hadrian Böhm, preşedintele Miss World România.

Câştigătoarea Miss World 2012 este Yu-Wenxia din China.

Cea mai recentă reprezentantă a României în competiţia Miss World a fost Alexandra Stănescu, Miss World 2011 România, în prezent aceasta fiind prezentatoare de televiziune.

Miss World se numără printre cele patru competiţii de frumuseţe internaţionale majore din punct de vedere al importanţei evenimentului - "The Big Four Major Pageants" -, alături de Miss Earth, Miss International şi Miss Universe. Creată în Marea Britanie, competiţia Miss World a fost organizată pentru prima dată în anul 1951, fiind prima competiţie internaţională de frumuseţe majoră organizată la nivel mondial. Miss World este şi cea mai longevivă competiţie internaţională de frumuseţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andreea Chiru, din Brăila, a fost desemnată Miss World România 2013.
 Vizualizări articol: 1487 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Andreea Chiru, din Brăila, a fost desemnată Miss World România 20135.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei