Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 177 (5384)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rihanna a câştigat un proces cu lanţul de magazine Topshop

Cântăreaţa Rihanna a câştigat, miercuri, la Londra, disputa judiciară cu lanţul de magazine Topshop, pe care l-a acuzat că a vândut tricouri având imprimate o fotografie a ei, lăsându-i pe cumpărători să creadă că şi-a dat acordul pentru comercializarea acelei linii vestimentare.

Colin Birss, un judecător de la Înalta Curte din Londra, a considerat că punerea în vânzare a acelor tricouri reprezintă "o înşelăciune în privinţa mărfii oferite clienţilor".

După părerea sa, "un număr substanţial" de cumpărători au fost probabil înşelaţi cumpărând acele tricouri, "crezând, în mod eronat", că artista originară din Barbados şi-a dat acordul pentru comercializarea lor. Această afacere i-a afectat reputaţia "pe plan mondial", a considerat judecătorul britanic.

La rândul său, Topshop, un lanţ de magazine care vinde articole vestimentare la preţuri mici, aparţinând miliardarului britanic Philip Green, a negat că ar fi vândut acele tricouri făcându-i pe clienţi să creadă că Rihanna şi-a dat acordul.

Cântăreaţa a solicitat plata unor despăgubiri, însă judecătorul nu s-a pronunţat în scris, miercuri, în această privinţă.

Rihanna a reproşat lanţului de magazine Topshop că a vândut, în 2011 şi în 2012, multe tricouri pe care le-a comercializat sub numele "Tricouri fără mâneci Rihanna".

În urma procesului iniţiat de avocaţii Rihannei, Topshop a schimbat numele produsului în "Tricouri fără mâneci ale unei legende".

Tricoul în cauză avea imprimată o fotografie a Rihannei, făcută "fără autorizaţie" în timp ce artista turna un videoclip în Irlanda de Nord, în 2011.

Rihanna şi-a făcut debutul în industria modei în acest an, lansând în colaborare cu lanţul de magazine River Island o colecţie de articole sexy şi streetwear.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat în 2010, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt "Talk That Talk" (2011) şi "Unapologetic" (2012). Albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu şase premii Grammy.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rihanna a câştigat un proces cu lanţul de magazine Topshop.
 Vizualizări articol: 866 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rihanna a câştigat un proces cu lanţul de magazine Topshop0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei