Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 176 (5383)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Charlize Theron va produce un reality-show inspirat din universul modei

Actriţa sud-africană Charlize Theron va produce în colaborare cu producătorii emisiunii "Keeping Up With The Kardashians" un nou reality-show care va fi inspirat din universul modei.

Charlize Theron şi compania ei de producţie Denver & Delilah Films şi-au unit forţele cu directorii executivi de la Bunim/Murray Productions, compania care a produs reality-show-ul dedicat surorilor Kardashian şi emisiunea "Real World" difuzată de MTV,  informează contactmusic.com.

Noul show TV, intitulat "Whose Closet Is It Anyway?", are la bază un format israelian şi prezintă trei femei cu trei stiluri vestimentare diferite. În fiecare episod, participantele îşi schimbă întreaga garderobă, iar camerele de filmat le urmăresc peste tot, în timpul activităţilor lor zilnice, încercând să descopere felul în care noua garderobă le influenţează personalitatea.

Acesta este cel de-al doilea proiect de televiziune pe care îl va produce Charlize Theron. La începutul anului, actriţa sud-africană a contribuit la lansarea "Glam Wars", un show TV care prezintă echipe de experţi în coafură şi machiaj ce concurează pentru a obţine un loc de muncă bine cotat la Hollywood.

Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004), şi mai are în palmares roluri precum cele din "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) şi "Hancock" (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat, şi a putut fi văzută recent pe marile ecrane în comedia romantică "Tânăra adultă/ Young Adult" (2011). În 2012 a putut fi văzută în două pelicule cu mare succes de casă - "Snow White & the Huntsman" şi "Prometheus".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Charlize Theron va produce un reality-show inspirat din universul modei.
 Vizualizări articol: 633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Charlize Theron va produce un reality-show inspirat din universul modei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei