Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 175 (5382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie, actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood

Angelina Jolie, care va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în filmul "Maleficent", este actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood, cu venituri estimate de circa 33 milioane de dolari, obţinute în ultimul an, potrivit unui top alcătuit de revista Forbes.

"Hollywoodul nu s-a îndepărtat de Angelina Jolie. Ea este încă una dintre puţinele actriţe care pot să ceară un onorariu de peste 15 milioane de dolari pentru un anumit film - aşa cum s-a întâmplat în cazul producţiei Disney, care transpune povestea clasică «Frumoasa din pădurea adormită» în filmul «Maleficent»", a declarat Dorothy Pomerantz, jurnalist al forbes.com.

Actriţa americană, în vârstă de 38 de ani, a ţinut prima pagină a ziarelor din lumea întreagă în urmă cu câteva luni, anunţând că a suportat în februarie o dublă mastectomie, după ce a fost diagnosticată cu o genă care prezintă un risc foarte mare de cancer mamar şi ovarian.

Angelina Jolie, care are trei copii biologici şi trei adoptaţi cu logodnicul ei, actorul Brad Pitt, a ocupat locul al treilea în topul Forbes din 2012.

În acest an, pe locul al doilea în clasamentul Forbes se află Jennifer Lawrence, recompensată în 2013 cu Oscarul pentru cel mai bun rol principal feminin, care a obţinut venituri de 26 milioane de dolari în ultimul an.

Kristen Stewart, actriţa principală din franciza cinematografică "Amurg/ Twilight" , a pierdut poziţia de liderpe care o ocupa în acest clasament, în 2012, şi a coborât pe locul al treilea, cu venituri de 22 milioane de dolari.

Emma Stone, care a jucat în filmul "The Amazing Spider-Man", alături de iubitul ei din viaţa reală, actorul Andrew Garfield, se află pe locul al cincilea, cu venituri de 16 milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood este completat de actriţele Charlize Theron (15 milioane dolari), Sandra Bullock (14 milioane dolari), Natalie Portman (14 milioane dolari), Mila Kunis (11 milioane dolari) şi Julia Roberts (11 milioane dolari).

Forbes.com a alcătuit acest clasament pe baza discuţiilor avute cu agenţii, managerii, producătorii şi avocaţii actriţelor, pentru a cuantifica veniturile obţinute de acestea din filmele în care au jucat, în perioada iunie 2012 - iunie 2013. Editorii celebrei reviste americane au ţinut cont şi de sumele câştigate din promovarea unor parfumuri sau linii de articole vestimentare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie, actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood.
 Vizualizări articol: 805 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angelina Jolie, actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei