Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 174 (5381)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Corina Caragea a condus pe cel mai spectaculos drum de pe Coasta Amalfitană

Corina Caragea, prezentatoarea Ştirilor Pro TV din sport, a petrecut o vacanţă de vis în Italia şi a fost impresionată de plajele din Sardinia şi oraşele de pe Coasta Amalfitană, informează Pro TV.

Corina şi-a dedicat mare parte din timp drumeţiilor. Aceasta a parcurs de la un cap la altul oraşele de pe Coasta Amalfitană, un loc unde muntele întâlneşte marea, iar clădirile împreună cu străzile sunt construite începând cu cel mai apropiat nivel de mare.

Oraşele Positano, Sorrento, Ravello, Amalfi, Salerni sunt toate cocoţate pe câte o râpă şi se disting prin casele vechi, colorate şi drumurile şerpuitoare cu străduţe înguste.

"Deşi vizitate de atâţia şi atâţia turişti, localităţile vechi de mii de ani nu şi-au pierdut deloc din farmec şi personalitate", spune Corina.

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV din sport a fost atât de cucerită de peisaje încât oboseala şi căldura nu au fost un impediment să conducă pe cel mai spectaculos drum inclus de National Geographic între cele pe care trebuie neapărat să fie parcurse în viaţă.

Sardinia a fost a doua destinaţie a Corinei care a fost fermecată de ţărmurile însorite şi de plajele albe, cu nisip fin, întrerupte de mici golfuri, cu apa ca de cristal. Insula Smeralda aflată chiar în mijlocul Mării Mediterane i s-a părut un colţ de rai. "Coasta Smeralda m-a cucerit cu plajele uimitoare, cu golfurile, cu apa în culori ireale", spune Corina.

Pasiunea Corinei pentru mâncarea italiană nu a fost nici aici uitată, iar îngheţata şi celebra băutură de casă, limoncello, nu au lipsit din meniul prezentatoarei Pro TV.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Corina Caragea a condus pe cel mai spectaculos drum de pe Coasta Amalfitană.
 Vizualizări articol: 677 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Corina Caragea a condus pe cel mai spectaculos drum de pe Coasta Amalfitană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei