Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 170 (5377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ducesa de Cambridge a fost externată. Prinţul William: "Seamănă cu Kate, din fericire"

Ducesa de Cambridge, bebeluşul regal şi prinţul William au părăsit Maternitatea Saint Mary din Londra, marţi seară, prinţul William declarând sub formă de glumă că fiul lui seamănă cu Catherine "din fericire", relatează CNN.

Cei trei s-au oprit câteva minute pentru a saluta mulţimea de admiratori şi a vorbi cu jurnaliştii.

"Seamănă cu Kate, din fericire. Este un bebeluş frumos, este suficient de greu şi deja are mai mult păr decât mine", a glumit prinţul William. "Încă ne gândim la un nume", a adăugat el.

"Este un moment foarte special, foarte emoţionant. Orice familie ştie cum ne simţim", a spus Kate.

Ducele, ducesa şi fiul lor au urcat la bordul unui vehicul oficial condus prinţul William şi au mers la Palatul Kensington, situat în partea de vest a Londrei.

Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, s-au deplasat marţi după-amiază la Maternitatea St. Mary din Londra, pentru a-i vedea pe ducele şi ducesa de Cambridge şi pe bebeluşul acestora, relatează BBC News online. Vizita prinţului de Wales şi a ducesei de Cornwall a început la ora 17.30 (19.30, ora României), la aproximativ două ore după cea a soţilor Carole şi Michael Middleton, primii care au mers la maternitate. Părinţii ducesei de Cambridge au fost primii care au efectuat o vizită la maternitate pentru a-l vedea pe bebeluşul regal, ei afirmând la ieşire că nepoţelul este "absolut frumos" şi că părinţii se descurcă "de minune".

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut un băieţel, luni, la Maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Marţi dimineaţă, prinţul William declara că el şi soţia sa, Catherine, sunt "mai fericiţi ca niciodată", după venirea pe lume a primului lor copil, un băieţel care s-a născut luni, la clinica St. Mary din Londra, la ora locală 16.24 (18.24 ora României). Titlul oficial pe care îl va deţine fiul prinţului William va fi "Alteţa sa regală prinţul de Cambridge", aşa cum a anunţat serviciul de presă al Palatului St. James.

Numele prinţului William a fost anunţat la câteva zile după naşterea sa, iar cel al fratelui său, Harry, a fost făcut public la externarea lui, alături de mama sa, prinţesa Diana, din aceeaşi maternitate londoneză. În schimb, în 1948, britanicii au fost nevoiţi să aştepte aproape o lună pentru a afla prenumele prinţului Charles. Pe de altă parte, casele de pariuri din Marea Britanie mizează pe numele George.

Pe 3 decembrie 2012, la peste un an şi jumătate de la nunta lor somptuoasă, prinţul William şi soţia sa, Catherine, ambii în vârstă de 31 de ani, au anunţat că vor avea primul lor copil, viitorul moştenitor al tronului Marii Britanii. William, fiul prinţului Charles şi al prinţesei Diana, s-a căsătorit cu Kate Middleton pe 29 aprilie 2011, la Londra, în cadrul unei ceremonii somptuoase, care a fost urmărită de aproximativ două miliarde de telespectatori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ducesa de Cambridge a fost externată. Prinţul William: "Seamănă cu Kate, din fericire".
 Vizualizări articol: 716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Ducesa de Cambridge a fost externată. Prinţul William: "Seamănă cu Kate, din fericire"4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei