Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 163 (5370)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iulia Vântur, primul interviu de la revenirea sa în ţară: "Nu sunt iubita lui Salman Khan"

Iulia Vântur a vorbit la "Happy Hour" despre vacanţa în India, precizând că nu este iubita starului de la Bollywood Salman Khan, dar şi despre planurile sale, explicând că se pregăteşte de un nou sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", potrivit unui comunicat al Pro TV.

Luni, în show-ul lui Cătălin Măruţă de la Pro TV, care a fost lider detaşat de audienţă, Iulia Vântur a acordat primul interviu de la revenirea sa în ţară. După o vacanţă de vis petrecută în India, ţara de care este iremediabil îndrăgostită, timp în care presa din România a făcut numeroase speculaţii pe seama plecării sale, Iulia a dorit să clarifice lucrurile şi să aibă un drept la replică. "Nu sunt iubita lui Salman Khan", i-a declarat aceasta lui Cătălin Măruţă. "Suntem prieteni. În România crezi că nu ies la picnic cu prietenii mei? Uite, eu cu tine, Măruţă, am ieşit de mai multe ori la masă decât am ieşit cu Salman Khan", a ţinut ea să precizeze.

Cu un look nou şi zâmbetul pe buze, Iulia a venit în platoul "Happy Hour" şi cu un cadou pentru Măruţă: pentru că prezentatorului " Happy Hour " îi plac picanteriile, aceasta i-a dăruit o cutie cu condimente variate aduse chiar din India. Iulia a mai povestit de pe Happylica că ziarele s-au grăbit să o căsătorească şi să scrie că a luat decizia de a nu mai reveni în ţară. "Nu m-am mutat în India, nu vedeţi că sunt aici? Ziarele m-au căsătorit de două ori, cu două persoane diferite, apoi au scris că nu mă mai întorc în ţară. Iată că m-am întors", a spus aceasta. "Semnul roşu pe frunte este o binecuvântare pe care o primeşti împreună cu focul, în cadrul unui ritual. Femeile măritate poartă acea bulină roşie pe cărarea părului", a spus Iulia, dorind să clarifice articolele care speculau că aceasta ar fi devenit soţia starului de la Bollywood.

Întrebată ce fel de om este Salman Khan, Iulia a spus: "E un om bun, faptele o dovedesc, însă nu-mi permit să vorbesc despre un om care trăieşte în altă ţară. Salman are o fundaţie caritabilă foarte frumoasă, cu care ajută mulţi oameni, le plăteşte operaţiile".

Iulia i-a mai povestit lui Măruţă că şi-a petrecut vacanţa în India călătorind şi descoperind locuri pe care nu reuşise să le vadă în celelalte vizite ale sale. "Îmi place India, e locul în care mă simt foarte bine. Am călătorit foarte mult şi de data aceasta, am cunoscut mulţi oameni, am fost într-un ashram, am învăţat multe despre designul de bijuterii pentru că am mers acolo într-un atelier unde se fac bijuterii".

Despre planurile sale profesionale, Iulia Vântur a anunţat în emisiunea lui Măruţă că se pregăteşte de un nou sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va începe în toamnă, dar şi că a luat decizia de a renunţa la un alt proiect de suflet, de care s-a despărţit cu mare greutate. "Cu părere de rău a trebuit să renunţ la ceva. Mi-am dat seama în această vacanţă că nu am timp să le fac pe toate, că trebuie să îmi dozez energia. Am renunţat la ceva foarte drag, la Ştiri, a fost o decizie foarte grea, dar pe care în cele din urmă am luat-o. Sunt mulţi ani pe care i-am petrecut la Ştiri şi am foarte mulţi prieteni acolo. Ştirile rămân la capitolul amintiri frumoase, sunt un capitol extraordinar din viaţa mea. Însă din toamnă reîncepem «Dansez pentru tine», urmează să avem şi preselecţii şi voi mai avea alte proiecte despre care voi vorbi la momentul potrivit", a încheiat Iulia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iulia Vântur, primul interviu de la revenirea sa în ţară: "Nu sunt iubita lui Salman Khan".
 Vizualizări articol: 1011 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iulia Vântur, primul interviu de la revenirea sa în ţară: "Nu sunt iubita lui Salman Khan"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei