Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 163 (5370)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

"I Will Always Love You", gravat pe piatra funerară a cântăreţei Whitney Houston

Piatra funerară de pe mormântul cântăreţei Whitney Houston a fost gravată cu versul "I Will Always Love You", un vers care a dat titlul unuia dintre cele mai cunoscute cântece din repertoriul artistei americane.

Piatra funerară a fost amplasată săptămâna trecută pe mormântul cântăreţei Whitney Houston, după ce acesta rămăsese nemarcat timp de mai bine de un an, după decesul ei, în februarie 2012, informeazăcontactmusic.com.

Versul "I Will Always Love You" a fost inscripţionat pe piatra funerară, sculptată în formă de lacrimă. Monumentul are gravat pe el şi un desen în forma unei inimi.

Whitney Houston a fost înmormântată în Cimitirul Fairview din Westfield, New Jersey, alături de tatăl ei.

Pe lângă celebrul vers, pe piatra funerară a fost gravată şi menţiunea "The Voice" ("Vocea").

Piesa "I Will Always Love You" a fost compusă şi interpretată pentru prima dată de cântăreaţa de muzică country Dolly Parton, însă a devenit o veritabilă "marcă personală" a cântăreţei Whitney Houston, după ce aceasta a înregistrat o versiune proprie pe coloana sonoră a filmului "The Bodyguard" (1992), în care artista de culoare a interpretat rolul feminin principal şi a jucat alături de Kevin Costner.

Versiunea interpretată de Whitney Houston i-a adus cântăreţei americane două premii Grammy şi s-a vândut în peste 12 milioane de copii pe plan mondial.

Balada a fost interpretată de mai multe cântăreţe celebre după decesul lui Whitney Houston, în memoria acesteia. Jennifer Hudson a oferit publicului o versiune emoţionantă a acestui cântec în seara de după moartea celebrei cântăreţe, la gala de decernare a premiilor Grammy 2012, iar Beyonce a introdus piesa în playlistul ei din concertele incluse în turneul mondial "The Mrs. Carter Show World Tour".

Whitney Houston, celebră atât pentru cântecele ei de dragoste, cât şi pentru scandalurile generate de dependenţa ei de droguri, a fost găsită decedată anul trecut în cada unei camere de hotel din Beverly Hills, la vârsta de 48 de ani. Autorităţile au considerat că moartea ei a fost accidentală, fiind cauzată de consumul de cocaină şi de o maladie cardiacă.

Whitney Houston, născută pe 9 august 1963, a dominat scena muzicală pop şi soul a anilor '80 şi '90, vânzând aproximativ 170 de milioane de discuri şi fiind supranumită "Vocea". Ea s-a lansat şi în cinema, jucând alături de Kevin Costner în filmul "Bodyguard" (1992), pentru care a înregistrat o nouă versiune a piesei "I Will Always Love You" (Dolly Parton, 1974), care a devenit extrem de populară. Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles. Lista ei de premii include, printre altele, 6 Grammy, 2 Emmy, 30 Billboard Music Awards şi 22 American Music Awards.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "I Will Always Love You", gravat pe piatra funerară a cântăreţei Whitney Houston.
 Vizualizări articol: 742 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"I Will Always Love You", gravat pe piatra funerară a cântăreţei Whitney Houston0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei