Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 150 (5357)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennifer Lopez şi-a cerut scuze după concertul susţinut la aniversarea preşedintelui turkmen

Jennifer Lopez şi-a cerut scuze pentru concertul susţinut, sâmbătă seară, la petrecerea de aniversare a preşedintelui Turkmenistanului, Gurbangulî Berdimuhamedov, cunoscut pentru regimul său opresiv.

Cântăreaţa americană, care a stârnit controverse după ce i-a cântat "La mulţi ani" preşedintelui Turkmenistanului, Gurbangulî Berdimuhamedov, la petrecerea care a avut loc sâmbătă seară, insistă că nu cunoştea faptul că organizaţia Reporteri fără Frontiere a situat această ţară pe locul al treilea în topul celor mai opresive regimuri din lume, informează contactmusic.com.

Un purtător de cuvânt al artistei a declarat, duminică, pentru publicaţia Sunday Telegraph: "Dacă ar fi cunoscut problemele privind drepturile omului (din Turkmenistan, n.r.), cu siguranţă Jennifer Lopez nu ar fi participat la eveniment".

Lopez a primit o sumă importantă de bani pentru a concerta la aniversarea preşedintelui turkmen, al cărui guvern este acuzat de arestarea şi torturarea disidenţilor politici, mai scriu cei de la contactmusic.com.

Totodată, coregraful cântăreţei J.R. Taylor a scris pe o reţea de socializare, imediat după concertul susţinut de Jennifer Lopez la petrecere: "Briza Turkmenistanului se simte uimitor în timpul nopţii. Mă întreb unde sunt toţi prietenii mei turkmeni de pe reţelele de socializare?".

Imediat, mai multe persoane care îi urmăresc activitatea lui J.R. Taylor l-au informat că platforma Twitter este interzisă în Turkmenistan, acesta adăugând mai târziu: "Un show minunat! (...) Mulţumim, Turkmenistan, pentru ospitalitatea de neegalat!".

Jennifer Lopez a fost criticată de reprezentanţii The Human Rights Foundation după ce a susţinut acest concert.

Petrecerea, unde Jennifer Lopez ar fi cântat piesa "Happy Birthday, Mr. President", a fost organizată de China National Petroleum Corporation, o companie care are afaceri în Turkmenistan, potrivit unui purtător de cuvânt al acesteia.

"Lopez are, evident, dreptul de a-şi câştiga existenţa cântând pentru dictatorul pe care şi-l alege şi pentru şleahta lui, dar acţiunile ei distrug mesajul pe care l-a cultivat cu grijă în ceea ce priveşte implicarea sa în programele Amnesty International din Mexic, care au ca scop eliminarea violenţelor la care sunt supuse femeile", au spus, duminică, reprezentanţii The Human Rights Foundation.

Turkmenistan, o fostă ţară a Uniunii Sovietice, este celebră pentru nerespectarea drepturilor omului şi regimul autoritar al preşedintelui său.

"Turkmenistan rămâne una dintre cele mai opresive ţări ale lumii", spunea Human Rights Watch într-un raport dat publicităţii anul trecut. "Turkmenistan continuă să extindă relaţiile cu guverne străine şi organizaţii internaţionale, însă fără să arate semnificativ că respectă drepturile omului", se arată în acelaşi raport.

Jennifer Lopez, în vârstă de 43 de ani, a devenit celebră în calitate de actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. De când a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista/ Maid in Manhattan", "Plan de rezervă" şi "Pregăteşte-te, că vine!". Şi-a lansat albumul de debut, "On the 6", în 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 75 milioane de copii. Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri. În 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Lopez şi-a cerut scuze după concertul susţinut la aniversarea preşedintelui turkmen.
 Vizualizări articol: 682 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennifer Lopez şi-a cerut scuze după concertul susţinut la aniversarea preşedintelui turkmen0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei