Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 150 (5357)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Al Pacino recunoaşte că a apelat la alcool pentru a face faţă celebrităţii

Actorul american Al Pacino a dezvăluit că a apelat, la începutul carierei sale, la alcool, pentru că a simţit că nu are un sprijin din partea familiei pentru a face faţă celebrităţii.

Al Pacino spune că a început să bea în momentul în care a devenit faimos, pentru că nu a avut un sprijin din partea familiei. Actorul mai spune s-a simţit devastat când mama sa, Rose, a murit, pe când el avea doar 22 de ani, şi în aceeaşi perioadă, a decedat şi bunicul său, astfel încât, după ce a jucat în "Naşul/ The Godfather", a început să bea, pentru că nu exista nimeni care să aibă grijă de el, informează contactmusic.com.

Într-un interviu acordat publicaţiei The Sun, actorul american a spus: "Cunosc persoane care au în viaţa lor suportul necesar pentru a fi capabili să se descurce cu faima. Numai că eu nu am avut parte de un astfel de lucru". ''Începusem să beau din ce în ce mai mult. Există un termen în ceea ce priveşte consumul de băutură când spui că ai atins limita. Eram aproape. Eram într-o spirală descendentă. Aşa că m-am alăturat celor de la Alcoolicii Anonimi pentru o perioadă", a mai spus vedeta.

Al Pacino regretă că mama sa nu a ajuns să vadă succesul de care s-a bucurat. El a declarat: "Când aveam 11 - 12 ani, copiii vecinilor începuseră să îmi spună «actorul». Pretindeam că semnez autografe cu numelui lui Sony Scott. Dacă mama s-ar întoarce (din morţi, n.r.), ar trebui să o rog să stea jos şi să-i pun o compresă cu apă rece pe frunte, pentru că ar fi şocată să vadă unde am ajuns".

Al Pacino, în vârstă de 73 de ani, este laureat al unui premiu Oscar, în 1993, pentru rolul din filmul "Parfum de femeie", şi nominalizat la alte şapte trofee ale Academiei de film americane. Al Pacino a apărut în ultimii ani în filme precum "Crime justificate" (2008), alături de Robert de Niro, şi în "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13" (2007).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Al Pacino recunoaşte că a apelat la alcool pentru a face faţă celebrităţii.
 Vizualizări articol: 610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Al Pacino recunoaşte că a apelat la alcool pentru a face faţă celebrităţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei