Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 149 (5356)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Avril Lavigne s-a căsătorit cu Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback

Cântăreaţa canadiană Avril Lavigne s-a căsătorit cu compatriotul ei Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback, într-o ceremonie care a avut loc sâmbătă, în sudul Franţei.

Informaţia a fost făcută publică pe Twitter, sâmbătă, de purtătorul de cuvânt al agenţiei de impresariat care o reprezintă, Mike Heller: "Sunt în sudul Franţei, pentru a o vedea căsătorindu-se pe micuţa mea Rok star #avril şi sunt atât de fericit să iau parte la această sărbătoare specială", informează dailymail.co.uk.

Anterior, cântăreaţa în vârstă de 28 de ani a declarat că îşi doreşte o nuntă fastuoasă.

Relaţia dintre Avril Lavigne şi Chad Kroeger, în vârstă de 38 de ani, a fost foarte discretă. Avril Lavigne şi Chad Kroeger s-au împrietenit în luna februarie a anului trecut, când au compus împreună o piesă ce urma să apară pe cel de-al cincilea album de studio al cântăreţei.

"Între ei s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste în acea perioadă, pe care au petrecut-o compunând muzică împreună", declara un prieten al cântăreţei Avril Lavigne.

Chad Kroeger a cerut-o în căsătorie pe Avril Lavigne pe 8 august 2012 şi i-a oferit un inel de logodnă cu un diamant de 14 carate.

Aceasta este prima căsătorie pentru Chad Kroeger şi cea de-a doua pentru Avril Lavigne, care a divorţat, în 2009, de Deryck Whibley, solistul trupei Sum 41. Ea a avut apoi o relaţie cu Brody Jenner.

Avril Lavigne a debutat în 2002, cu albumul "Let Go", care s-a vândut în peste 14 milioane de copii în întreaga lume. Ea a devenit celebră pentru piese precum "Complicated" şi "Sk8er Boi". Lavigne a interpretat single-ul "Alice", principala piesă de pe coloana sonoră a filmului regizat de Tim Burton "Alice in Wonderland", lansat în martie 2010. Artista canadiană şi-a lansat cel de-al patrulea album de studio, intitulat "Goodybe Lullaby", în martie 2011.

Trupa canadiană de rock Nickelback, printre hiturile căreia se numără piese precum "Rock Star" şi "Photograph", a vândut, până la ora actuală, peste 50 de milioane de albume în întreaga lume. A fost recompensată, până în prezent, cu două premii American Music, şapte premii Billboard Music şi a primit şase nominalizări la premiile Grammy.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avril Lavigne s-a căsătorit cu Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback.
 Vizualizări articol: 734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avril Lavigne s-a căsătorit cu Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei