Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 139 (5346)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jay-Z va lansa un nou album, în luna iulie

Rapperul american Jay-Z va lansa un nou album de studio, intitulat "Magna Carta Holy Grail", care va ajunge în magazine pe 4 iulie.

Muzicianul a făcut această dezvăluire prin intermediul unui anunţ video inclus într-o reclamă a grupului Samsung, care a fost difuzată duminică într-una dintre pauzele celui de-al cincilea meci din finala NBA, disputată între echipele de baschet Miami Heat şi San Antonio Spurs, informeazăhollywoodreporter.com.

În acea reclamă, care are o durată de trei minute, Jay-Z este prezentat în timp ce înregistrează o piesă şi participă la o şedinţă de brainstorming într-un studio de înregistrări alături de Rick Rubin, Pharrell Williams, Timbaland şi Swizz Beatz.

Albumul "Magna Carta Holy Grail" va putea fi descărcat gratuit pe 4 iulie de către primul milion de cumpărători ai produselor Samsung Galaxy S III, Galaxy S 4 şi Galaxy Note II. Fanii vor putea să descarce albumul cu ajutorul aplicaţiei "Magna Carta" instalată pe aceste platforme de telefonie mobilă.

  Potrivit publicaţiei Wall Street Journal, grupul Samsung a plătit 5 dolari pentru fiecare dintre cele 1 milion de copii care vor fi distribuite utilizatorilor de produse Samsung.

Soţia lui Jay-Z, cântăreaţa americană Beyonce, şi-a anunţat lansările a două albume ale sale prin metode similare - cu ajutorul unor reclame pentru Pepsi ("Grown Woman") şi H&M ("Standing on the Sun").

Jay-Z a înregistrat albumul "Magna Carta Holy Grail" în colaborare cu Drake, Timbaland, Nas, Pharrell şi Justin Timberlake.

Precedentul album solo al rapperului american se intitulează "The Blueprint 3" şi a fost lansat în anul 2009. În 2011, Jay-Z a lansat albumul "Watch the Throne", înregistrat în colaborare cu rapperul Kanye West.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jay-Z va lansa un nou album, în luna iulie.
 Vizualizări articol: 563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jay-Z va lansa un nou album, în luna iulie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei