Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 122 (5329)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aida, câştigătoarea MasterChef, vrea să scrie o carte şi să urmeze o şcoală în domeniul culinar

Aida, câştigătoarea trofeului "MasterChef", a declarat miercuri, la emisiunea "Alarma ProFM", că vrea să scrie o carte de bucate, să îşi aprofundeze cunoştinţele în domeniul culinar şi să urmeze o şcoală şi să obţină o diplomă în această profesie.

Aida Parascan, câştigătoarea emisiunii "MasterChef" de la Pro TV, a venit cu foarte mari emoţii în studioul "Alarma ProFM", prima emisiune în care a povestit experienţa prin care a trecut. DJ-ii ProFM Gicu şi Nicolai i-au luat declaraţii Aidei Parascan, care se poate mândri acum cu titlul de "MasterChef al României".

"Vreau să scriu o carte cu ceea ce fac eu în bucătărie, de la preparate simple până la unele complexe şi să aprofundez cunoştinţele în domeniul culinar, să descopăr şi să învăţ cât mai multe culturi gastronomice şi bineînţeles să urmez o şcoală şi să iau o diplomă", a spus Aida.

"Voi rămâne în ţară pe perioada verii şi mă voi gândi până în toamnă ce voi face, dar, de exemplu, nu cred că e o idee bună să îmi deschid o afacere, cum am mai fost întrebată pentru că nu cunosc încă piaţa şi mai am multe de descoperit în acest domeniu", a mai spus Aida.

Ea a spus că a gătit pentru prima dată la vârsta de 10 ani. Atunci Aida a pregătit o ciorbă pentru părinţii ei, care a fost însă "un dezastru". "Nimeni nu a mâncat din ea, dar apoi am învăţat să gătesc din necesitate", a spus Aida, povestindu-le ascultătorilor ProFM că există un anumit fel de mâncare preferat, pe care nu l-ar refuza niciodată. În ciuda preparatelor foarte sofisticate pe care le-a pregătit la "MasterChef", ea ar alege să mănânce oricând pizza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aida, câştigătoarea MasterChef, vrea să scrie o carte şi să urmeze o şcoală în domeniul culinar.
 Vizualizări articol: 786 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aida, câştigătoarea MasterChef, vrea să scrie o carte şi să urmeze o şcoală în domeniul culinar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei