Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 119 (5326)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Steven Spielberg va produce un serial inspirat din franciza de jocuri video "Halo"

 

Cineastul american Steven Spielberg va produce un serial inspirat din franciza de jocuri video "Halo" care va fi difuzat în exclusivitate pe platforma multimedia Xbox Live.

Jocurile video din franciza "Halo" prezintă un război interstelar între rasa umană şi o alianţă de fiinţe extraterestre, unite prin religie, cunoscută sub numele "The Covenant". De la lansarea lor în 2001, aceste jocuri video s-au vândut în peste 50 de milioane de copii pe plan mondial şi au generat încasări de 3,4 miliarde de dolari, informează site-ul revistei New Musical Express.

Anunţul oficial referitor la implicarea regizorului Steven Spielberg în acest proiect a fost făcut marţi, 21 mai, cu ocazia lansării oficiale a noii console Xbox One. Noul proiect va fi realizat sub forma unui serial de acţiune şi va fi difuzat exclusiv pe platforma multimedia Xbox Live.

Steven Spielberg va colabora cu creatorii jocurilor din franciza "Halo", compania 343 Studios, la dezvoltarea episoadelor din acest serial.

Deşi este mult mai cunoscut în calitate de regizor, Steven Spielberg a lucrat ca producător şi producător executiv pentru multe seriale TV de-a lungul anilor, inclusiv pentru producţiile "Spitalul de Urgenţă/ ER" şi "Camarazi de război/ Band Of Brothers". Unele dintre recentele sale proiecte TV, precum "Terra Nova", "The River" şi "Smash", au avut mai puţin succes şi au fost anulate din cauza audienţei scăzute.

Steven Spielberg a anunţat de curând că va produce un mini-serial de televiziune despre împăratul francez Napoleon. Serialul va avea la bază un scenariu scris de Stanley Kubrick în anii 1970.

În cei 40 de ani de carieră, Steven Spielberg a regizat 27 de fime, iar cele mai multe dintre ele au marcat istoria cinematografiei mondiale: de la "Duel pe autostradă/ Duel" din 1971, aflat la originea unui lungmetraj de televiziune, la thrillerul "Fălci/ Jaws" (1975), de la "Întâlnire de gradul trei" (1977) la "Indiana Jones şi Căutătorii arcei pierdute" (1981), de la "E.T. Extraterestrul" (1982) la "Culoarea purpurie" (1985), de la celebrele filme din 1993 "Jurassic Park" şi "Lista lui Schindler" la "Salvaţi soldatul Ryan" (1998) şi până la recent lansatul "Lincoln", un film pentru care actorul britanic Daniel Day-Lewis a câştigat în acest an cel de-al treilea premiu Oscar din carieră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steven Spielberg va produce un serial inspirat din franciza de jocuri video "Halo".
 Vizualizări articol: 528 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Steven Spielberg va produce un serial inspirat din franciza de jocuri video "Halo"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei