Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 110 (5317)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Americanii îl urăsc pe Justin Bieber şi o iubesc pe Adele

 

Cântăreţul canadian Justin Bieber, considerat un "idol" al adolescenţilor nord-americani, este detestat de majoritatea populaţiei adulte din Statele Unite, care o apreciază în schimb pe cântăreaţa britanică Adele, potrivit unui sondaj realizat de Public Policy Polling.

Prezenţa constantă a cântăreţului Justin Bieber în titlurile din presa nord-americană nu i-a adus acestuia popularitatea de care starul canadian în vârstă de 19 ani se bucură în rândul fanilor săi adolescenţi, întrucât el este detestat de majoritatea populaţiei adulte din Statele Unite, relatează rollingstone.com. Justin Bieber a primit 54% de opinii nefavorabile şi doar 20% de opinii favorabile din totalul părerilor exprimate în acest sondaj, realizat la scară naţională în Statele Unite, pe baza unui eşantion de 571 de persoane, în zilele de 6 şi 7 mai.

Cântăreaţa pop Lady Gaga (29% opinii favorabile contra 50% opinii nefavorabile) şi rapperul Chris Brown (13% opinii favorabile şi 57% opinii nefavorabile) au înregistrat la rândul lor procente de lipsă de popularitate neaşteptat de ridicate. Respondenţii au fost totuşi ceva mai "blânzi" cu Rihanna, care a fost considerată o persoană neplăcută de 39% dintre participanţi şi o persoană plăcută de 30% dintre respondenţi.

Adele şi Taylor Swift au obţinut cele mai bune scoruri în privinţa popularităţii. Artista britanică Adele, în vârstă de 24 de ani, a generat opinii favorabile în procent de 54% şi doar 18 procente de opinii nefavorabile, iar cântăreaţa pop-country Taylor Swift a beneficiat de 53% opinii favorabile şi 27% opinii nefavorabile.

Cântăreţul Justin Timberlake a fost simpatizat de 52% dintre respondenţi şi criticat de 24% dintre aceştia. Beyonce a înregistrat un scor asemănător (51% opinii favorabile şi 30% opinii nefavorabile), însă soţul ei, rapperul Jay-Z, a obţinut un scor foarte slab, fiind simpatizat de doar 25% dintre respondenţi şi criticat de 44% dintre aceştia.

Muzica clasică, jazzul şi muzica country au obţinut cele mai mari scoruri în sondajul destinat genurilor muzicale, muzica clasică fiind apreciată de 77% dintre respondenţi, urmată la egalitate, cu 71% din opiniile exprimate, de jazz şi muzica country. Muzica rap a obţinut cel mai mic scor - 19% opinii favorabile şi 68% opinii nefavorabile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Americanii îl urăsc pe Justin Bieber şi o iubesc pe Adele.
 Vizualizări articol: 712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Americanii îl urăsc pe Justin Bieber şi o iubesc pe Adele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei