Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 106 (5313)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Natalie Cole a înregistrat un nou duet cu tatăl ei, Nat King Cole

 

Cântăreaţa Natalie Cole a înregistrat din nou, cu ajutorul tehnologiei moderne, un duet cu tatăl ei, Nat King Cole, iar rezultatul este o baladă emoţionantă care va fi inclusă pe primul album înregistrat de artista americană în limba spaniolă.

Natalie Cole, care a relansat în urmă cu câţiva ani două dintre piesele celebre ale tatălui ei, "Unforgettable" şi "When I Fall in Love", sub forma unor duete virtuale, a apelat din nou la tehnologia modernă pentru a înregistra "Acercate Mas" cu tatăl ei, care a murit în anul 1965, informeazăcontactmusic.com. Această piesă va fi inclusă pe noul album al cântăreţei, care se va intitula "Natalie Cole en Espanol".

Noul disc va include duete înregistrate de artistă cu Juan Luis Guerra, dar şi cu tenorul italian Andrea Bocelli, cu care a înregistrat o versiune originală a piesei "Besame Mucho".

Albumul "Natalie Cole en Espanol" va fi lansat în luna iunie.

Natalie Cole a făcut public, în iulie 2008, faptul că suferă de hepatita C şi a trebuit să suporte o intervenţie chirurgicală în 2009, în timpul căreia i s-a transplantat un rinichi.

Cole a vorbit despre dependenţa ei de cocaină, heroină şi alcool în autobiografia pe care a publicat-o în 2000, "Angel on My Shoulder". Artista, al cărei tată a murit de cancer pulmonar când ea avea doar 15 ani, a reuşit să scape de dependenţa de droguri cu ajutorul unui tratament de dezintoxicare, în 1980.

Cole a câştigat nouă premii Grammy pe parcursul carierei sale de 30 de ani în jazz, pop şi R&B. Cele mai cunoscute albume ale artistei sunt "Everlasting" şi "Unforgettable...With Love", care include o piesă în duet cu tatăl ei, realizată cu ajutorul tehnologiei digitale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Natalie Cole a înregistrat un nou duet cu tatăl ei, Nat King Cole.
 Vizualizări articol: 596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Natalie Cole a înregistrat un nou duet cu tatăl ei, Nat King Cole0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei