Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 89 (5296)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Madonna, acuzată de "muncă ilegală" în timpul concertelor din Rusia

 

Un deputat rus aflat la originea unei legi controversate anti-gay din Sankt Petersburg a acuzat-o, marţi, pe cântăreaţa Madonna că a lucrat ilegal în timpul concertelor susţinute în Rusia în vara anului 2012, cu ocazia cărora artista americană a susţinut cauza homosexualilor şi a trupei Pussy Riot.

"Tipul de viză obţinut de Madonna în august 2012 îi permitea să presteze activităţi umanitare şi culturale, nu comerciale", a declarat Vitali Milonov, deputat local din partea partidului aflat la putere Rusia Unită.

Este vorba de o viză de trei luni, eliberată în categoria "schimburi culturale", adică "o viză care nu îţi permite să munceşti şi să câştigi bani în Rusia", a explicat deputatul rus, precizând că s-a informat în această chestiune la Ministerul de Externe din această ţară.

Madonna a susţinut însă două concerte în Rusia, la Sankt Petersburg şi la Moscova în august 2012 şi "a câştigat milioane", a declarat Vitali Milonov.

Vedeta americană a susţinut în timpul acelor concerte cauza homosexualilor şi şi-a exprimat sprijinul pentru membrele trupei contestatare Pussy Riot, încarcerate pentru o "rugăciune-punk" anti-Putin într-o catedrală din Moscova.

Organizaţiile ultra-naţionaliste ruse au depus plângere la un tribunal din Sankt Petersburg, solicitând de la Madonna daune de 333 milioane de ruble (8,5 milioane de euro), însă cererile lor au fost respinse.

O lege adoptată în februarie 2012 la Sankt Petersburg, la iniţiativa deputatului Milonov, pedepseşte în acest oraş - al doilea ca mărime din Rusia - orice "act public" care promovează homosexualitatea şi pedofilia, printr-un text legislativ denunţat de organizaţiile care militează pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor civile.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame. Madonna a concertat şi la Bucureşti, în 2009, spectacolul făcând parte din turneul "Sticky and Sweet".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Madonna, acuzată de "muncă ilegală" în timpul concertelor din Rusia.
 Vizualizări articol: 626 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Madonna, acuzată de "muncă ilegală" în timpul concertelor din Rusia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei