Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 89 (5296)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Katy Perry, implicată într-un proces de 2 milioane de dolari cu un brand de produse cosmetice

 

Cântăreaţa americană Katy Perry este implicată într-un proces de 2 milioane de dolari cu brandul ghd, specializat în produse pentru îngrijirea părului, raportează presa americană, citată de dailymail.co.uk.

Potrivit site-ului TMZ.com, Jemella Group, compania din spatele brandului ghd, a solicitat instanţei americane să blocheze iniţiativa avocaţilor cântăreţei Katy Perry care doresc să iniţieze un proces, întrucât artista americană susţine că i se datorează suma de 2 milioane de dolari.

Katy Perry a obţinut 4,5 milioane de dolari în calitate de ambasadoare a brandului, însă Jemella Group doreşte să întrerupă această colaborare cu cântăreaţa, informează dailymail.co.uk.

Avocaţii cântăreţei susţin că, în acest context, artista ar trebui să primească o sumă suplimentară de 2 milioane de dolari, pe baza unui acord verbal.

În procesul, care este inevitabil, Jamella Group va nega că a încheiat vreodată o înţelegere verbală cu Katy Perry şi vor să renunţe la colaborarea cu artista americană, întrucât aceasta nu mai este la fel de populară în Europa ca în urmă cu câţiva ani.

Katy Perry a fost desemnată imaginea oficială a brandului de produse cosmetice ghd în anul 2011.

Katy Perry a vândut 48 de milioane de discuri doar în Statele Unite. Printre hiturile ei se numără piese precum "Firework", "California Gurls", "E.T." şi "Hot N Cold", extrase de pe albumul ei de debut "One Of The Boys" din 2008 şi de pe albumul "Teenage Dream" din 2010.

Artista americană a devenit în ultimii ani un veritabil brand, iar actriţa şi-a lansat propriul parfum, o ojă şi o linie de gene false. Ea este, totodată, imaginea oficială a liniei de produse de îngrijire a pielii Proactiv şi a chipsurilor Popchips.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Katy Perry, implicată într-un proces de 2 milioane de dolari cu un brand de produse cosmetice.
 Vizualizări articol: 648 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Katy Perry, implicată într-un proces de 2 milioane de dolari cu un brand de produse cosmetice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei