Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 81 (5288)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Michael Jackson se temea că va fi împuşcat mortal pe scenă

 

Michael Jackson se temea că va fi împuşcat mortal pe scenă şi chiar îşi luase rămas bun de la prieteni, cu câteva săptămâni înainte de a muri, în 2009, potrivit unui apropiat al regretatului cântăreţ.

Michael Jackson şi-a prezis propria moarte, doar că el se temea că va fi împuşcat mortal pe scenă, spune un apropiat al acestuia, Jason Pfeiffer, care a lucrat pentru medicul dermatolog al artistului, Arnold Klein, conform The Sun.

"Ultima dată când l-am văzut, el îşi lua rămas bun de la toţi cei din clinică", a spus acesta. "Era ca şi cum ar fi ştiut că nu se va mai întoarce şi spunea des că va muri împuşcat pe scenă", a adăugat el.

Declaraţia lui Pfeiffer vine chiar la câteva zile de la debutul unui proces care vizează elucidarea circumstanţelor în care a murit Michael Jackson, în 2009.

 Pfeiffer a mai spus că Michael Jackson a ales Londra ca loc de desfăşurare a seriei de 50 de concerte pe care a anunţat-o cu puţin timp înainte de a muri, tocmai pentru că se temea că în SUA va fi împuşcat de cineva.

Mama cântăreţului, Katherine Jackson, şi copiii acestuia, Prince, Paris şi Blanket, au dat în judecată compania organizatoare de concerte AEG Live, pe care o acuză că a pus prea multă presiune pe fiul ei, în timp ce acesta se pregătea pentru seria de 50 de concerte de la Londra, în ciuda stării fragile de sănătate a acestuia.

 În timpul repetiţiilor pentru acele spectacole, Michael Jackson a murit, pe 25 iunie 2009, din cauza unei supradoze de propofol, un sedativ puternic pe care starul american îl folosea ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Familia Jackson solicită despăgubiri de 40 de miliarde de dolari de la compania AEG Live, pe care o acuză de neglijenţă şi pe care o consideră vinovată de angajarea medicului Conrad Murray, găsit vinovat de omucidere involuntară, după decesul celebrului cântăreţ, pentru care doctorul a fost condamnat la patru ani de închisoare.

Mai multe vedete de la Hollywood ar putea fi citate pentru a depune mărturie în acest proces. Printre numele sonore vehiculate de presa americană se află copiii şi fraţii lui Michael Jackson, fosta lui soţie, Lisa-Marie Presley, cântăreaţa Diana Ross, producătorul muzical Quincy Jones, cineastul Spike Lee, dar şi cântăreţul Prince.

Procesul a debutat marţi, prin procedura de alegere a juraţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michael Jackson se temea că va fi împuşcat mortal pe scenă.
 Vizualizări articol: 590 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Michael Jackson se temea că va fi împuşcat mortal pe scenă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei