Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 80 (5287)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Minculescu şi noua sa trupă, Lotus, într-un show ce susţine lupta contra drogurilor, pe 14 aprilie

 

Cristi Minculescu va cânta alături de noua sa trupă, Lotus, şi va împărţi scena cu artiştii de la Compact pe 14 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti, într-un concert dedicat luptei contra drogurilor, a anunţat vineri cântăreţul.

Cristi Minculescu şi solistul formaţiei Compact, Paul Ciuci, au participat vineri la un eveniment de promovare a campaniei contra drogurilor, la Sala Palatului, unde au fost aplaudaţi de zeci de liceeni.

"Vrem să transmitem indirect un mesaj", a spus Minculescu despre concertul pe care îl va susţine la jumătatea lunii aprilie. La finalul scurtului discurs, Minculescu i-a sfătuit pe tineri să stea departe de droguri.

La evenimentul intitulat "No Drugs, Just Rock", organizat de Centrul Internaţional Antidrog pentru Drepturile Omului (CIADO) a participat şi Constantin Bălăceanu Stolnici.

Spectacolul din 14 aprilie marchează revenirea pe scenă a lui Cristi Minculescu alături de colegii din formaţia Lotus - Judy Seutter (chitară), Boris Rusakov (bas) şi Jurgen Heigl (tobe).

Trupa Lotus a pregătit spectatorilor un show care va include primele piese înregistrate după despărţirea lui Minculescu de formaţia Iris - "Kingdom Of Dreams", o baladă cu influenţe celtice, şi "Mamma Don't Allow".

Un alt nume emblematic al rockului românesc, Compact, va fi pe scena Sălii Palatului pe 14 aprilie, în formula Paul Ciuci (voce, chitară), Aurel Vasilescu (tobe), Adrian Tincă (bass), Adrian Kiseleff (clape). Artiştii vor face o trecere în revistă a tuturor succeselor care au marcat istoria trupei Compact.

Ultimul concert al trupei Iris cu Cristi Minculescu a avut loc pe 2 septembrie 2012, în curtea castelului Banffy din comuna clujeană Bonţida. Cristi Minculescu declara, pe 18 octombrie 2012, la emisiunea "CanCan TV", că a părăsit Iris pentru că nu a mai găsit un numitor comun în ceea ce priveşte activitatea viitoare a trupei, dar şi pentru că efortul pe care trebuia să îl facă era mult prea mare raportat la partea financiară.

Primul concert susţinut de Cristi Minculescu în Bucureşti, după despărţirea de trupa care l-a consacrat, a avut loc pe 8 decembrie, în True Club din Centrul Vechi. Atunci, artistul a fost prezent pe scenă alături de chitaristul Judy Seutter, unul dintre colegii din trupa Lotus, din care acesta face parte acum şi ale cărei baze au fost puse în Germania.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minculescu şi noua sa trupă, Lotus, într-un show ce susţine lupta contra drogurilor, pe 14 aprilie.
 Vizualizări articol: 761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minculescu şi noua sa trupă, Lotus, într-un show ce susţine lupta contra drogurilor, pe 14 aprilie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei