Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 78 (5285)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Imnul staţiunii Mamaia, prezentat în premieră de Loredana

 

O parte a piesei dedicate promovării staţiunii Mamaia a fost prezentată, marţi seară, în cadrul unui concert pe care Loredana l-a susţinut la Constanţa, pe scenă fiind şi primarul Radu Mazăre, care a îndemnat-o pe artistă să prezinte publicului piesa respectivă şi a numit-o ambasadoarea staţiunii.

Radu Mazăre a fost prezent la concertul susţinut de Loredana la Casa de Cultură din Constanţa, iar la un moment dat, aproape de finalul spectacolului, edilul a urcat pe scenă alături de cele patru tinere care îl însoţeau.

"Nu e primarul, e salvamarul”, a spus Mazăre spectatorilor care îl aplaudau.

"Lori, a venit salvamarul şi are o surpriză pentru tine", i-a transmis primarul Loredanei care în acel moment se afla în culise.

"O aducem înapoi pe Loredana, că avem treabă cu ea şi, împreună cu Loredana, o surpriză pentru voi. O rog să cânte în premieră din imnul staţiunii Mamaia, să ne cânte o strofă şi refrenul, că melodia va fi gata peste două săptămâni", a spus Radu Mazăre.

El i-a oferit Loredanei un buchet de flori şi un tort pe care se aflau un far, un salvamar şi două tinere.

Înainte ca Loredana să înceapă să cânte melodia, Mazăre a anunţat că o desemnează pe artistă ambasador al staţiunii Mamaia.

La final, Radu Mazăre şi Loredana le-au spus spectatorilor că îi aşteaptă de 1 Mai la filmarea videoclipului.

Mazăre şi cele patru tinere au coborât de pe scenă, iar Loredana a continuat apoi concertul interpretând "Trandafir de la Moldova", piesă pe care primarul a dansat din sală împreună cu cele care îl însoţeau.

După ce concertul a luat sfârşit, Radu Mazăre a povestit jurnaliştilor cum s-a născut imnul staţiunii Mamaia.

"Am vorbit cu Loredana şi i-am explicat ce vreau, iar după o oră îmi spune că are o melodie. Mi-a pus melodia şi pe urmă am mai discutat puţin. Peste două săptămâni îi dăm drumul, inclusiv cu cântarea mea, partea de rap", a explicat Mazăre.

Îndemnat de jurnalişti să interpreteze o parte din rolul său din piesă, primarul s-a scuzat: "Mă puneţi să cânt şi eu încă nu am ajuns la studio să iau lecţiile de la Loredana, de-aia nu cânt".

Radu Mazăre a mai anunţat că rapperul constănţean Chimie, care făcea parte iniţial din acest proiect, a fost înlocuit de Cabron.

Loredana, Radu Mazăre şi Cabron vor lansa peste două săptămâni un imn dedicat staţiunii Mamaia, iar filmările videoclipului sunt programate pentru data de 1 Mai.

În urmă cu o săptămână, primarul Radu Mazăre a declarat că de 1 Mai va purta un costum de salvamar din anii '40, adică "budigăi cu bretele", când vor avea loc filmările pentru videoclipul piesei de promovare a staţiunii Mamaia, care va fi cântată de Loredana.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Imnul staţiunii Mamaia, prezentat în premieră de Loredana.
 Vizualizări articol: 770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Imnul staţiunii Mamaia, prezentat în premieră de Loredana0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei