Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 74 (5281)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kirsten Dunst, despre un sărut cu Brad Pitt: A fost dezgustător

 

Actriţa Kirsten Dunst a menţionat într-un articol că sărutul pe care l-a avut cu Brad Pitt în scena unui film în care au jucat împreună a fost dezgustător.

Kirsten Dunst, care este subiectul unui articol din numărul de primăvară al revistei Bullet, povesteşte despre rolul care a lansat-o la Hollywood, cel din "Interviu cu un vampir", pe când avea doar zece ani, potrivitHuffington Post.

"A fost doar un sărut pe fugă", a spus actriţa în vârstă de 30 de ani despre sărutul cu Brad Pitt în cunoscutul film din 1994, în care Dunst a jucat rolul unei fetiţe vampir. "Îmi aduc aminte că Brad (...) avea părul lung. Era doar un tip cool şi de genul hippie. Toată lumea îmi spunea pe atunci: 'Eşti atât de norocoasă că l-ai sărutat pe Brad Pitt', dar mie mi s-a părut că a fost dezgustător. Nu am mai sărutat pe nimeni până la 16 ani, cred."

La 20 de ani de la lansarea filmului, actriţa este şi acum întrebată în legătură cu sărutul ei cu Pitt, deşi a menţionat în repetate rânduri cât de mult i-a displăcut experienţa.

În 1998, Kirsten Dunst a povestit şi pentru revista Interview: "Sărutul cu Brad a fost atât de inconfortabil pentru mine. Îmi amintesc că spuneam în interviuri că mi s-a părut scârbos (...). Aveam doar 10 ani."

Potrivit unei alte declaraţii a actriţei, nici Brad Pitt nu a fost atunci foarte încântat de scena respectivă. "Cum crezi că mă simt eu? Trebuie să mă sărut cu o fetiţă", i-ar fi spus Pitt lui Kirsten.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kirsten Dunst, despre un sărut cu Brad Pitt: A fost dezgustător.
 Vizualizări articol: 809 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kirsten Dunst, despre un sărut cu Brad Pitt: A fost dezgustător0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei