Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 71 (5278)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cântăreaţa Dionne Warwick a cerut să fie plasată sub protecţia legii falimentului

Cântăreaţa americană Dionne Warwick a cerut să fie plasată sub protecţia legii falimentului, în statul New Jersey, din cauza unor datorii uriaşe generate de neachitarea taxelor şi a impozitelor, o eroare pe care artista o pune pe seama contabilului ei.

Dionne Warwick, în vârstă de 72 de ani, a depus această petiţie pe 21 mai 2012, la US Bankruptcy Court din New Jersey, statul ei natal, unde şi locuieşte în prezent. Artista spune că averea ei a fost evaluată la 25.500 de dolari, în timp ce datoriile sale depăşesc 10,7 milioane de dolari.Potrivit documentului depus în justiţie, cea mai mare parte din această sumă uriaşă o reprezintă taxe datorate fiscului american (Internal Revenue Service/ IRS) şi impozite datorate statului California.

Solicitarea de plasare sub protecţia legii falimentului a fost cauzată de "managementul neglijent şi incompetent al contabilului" artistei, la sfârşitul anilor '80 şi până la jumătatea anilor '90, a precizat agentul de presă al vedetei, Kevin Sasaki, luni, într-un comunicat.

Taxele către IRS şi impozitele datorate statului California depăşesc 10,2 milioane de dolari, cele mai multe provenind din anii 1990, potrivit acestei petiţii, în care veniturile lunare ale cântăreţei sunt de 20.950 de dolari, iar cheltuielile ei lunare sunt estimate la 20.940 de dolari.

Kevin Sasaki spune că taxele datorate au fost deja plătite, însă penalităţile şi dobânzile aferente au continuat să se acumuleze.

Dionne Warwick a câştigat primul ei premiu Grammy în 1968, pentru albumul "Do You Know the Way to San Jose?", şi cel de-al doilea, doi ani mai târziu, cu albumul "I'll Never Fall in Love Again". Artista americană, care de-a lungul anilor a câştigat cinci premii Grammy cu piese gospel şi R&B, este verişoara unei alte cântăreţe americane celebre, Whitney Houston.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cântăreaţa Dionne Warwick a cerut să fie plasată sub protecţia legii falimentului.
 Vizualizări articol: 780 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cântăreaţa Dionne Warwick a cerut să fie plasată sub protecţia legii falimentului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei