Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 66 (5273)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rod Stewart va lansa primul său album cu piese noi, după o pauză de 20 de ani

 

Cântăreţul britanic Rod Stewart va lansa primul său album cu piese noi, după o pauză de 20 de ani.

Noul său material discografic se intitulează "Time" şi va fi lansat pe 6 mai. Rod Stewart a compus versurile pentru 11 dintre cele 12 piese incluse pe acest disc, informează bbc.co.uk.

Artistul în vârstă de 68 de ani a avut succes în ultimii ani cu albume care includeau coveruri ale unor piese celebre, precum materialele discografice din seria "The Great American Songbook".

Piesele pentru noul album au fost compuse de artistul britanic după turneul de promovare a autobiografiei sale, "Rod", lansată pe piaţă în 2011.

"Cumva, procesul de retrăire a vieţii mele, atunci când am scris cartea, m-a reconectat cu mine însumi şi asta a fost tot. Dintr-o dată, mi-au venit în minte multe idei pentru a compune versurile unor cântece. Următorul lucru pe care îl ştiu e că aveam deja un cântec, intitulat «It's Over», o piesă despre divorţ şi despărţire", a declarat starul britanic.

În vârstă de 68 de ani, Rod Stewart a devenit cunoscut graţie colaborării sale din anii 1960 şi 1970 cu grupurile The Jeff Beck Group şi Faces. În 1969 a decis să îşi lanseze o carieră solo şi a devenit celebru cu o serie de hituri precum "Do You Think I'm Sexy?" şi "Maggie May". El este unul dintre cei mai bine plătiţi artişti din lume, iar albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial. Turneul susţinut de veteranul muzicii britanice în 2007 l-a plasat pe acesta pe locul al şaptelea în topul celor mai profitabile serii de concerte ale anului respectiv, cu încasări de 49 de milioane de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rod Stewart va lansa primul său album cu piese noi, după o pauză de 20 de ani.
 Vizualizări articol: 377 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rod Stewart va lansa primul său album cu piese noi, după o pauză de 20 de ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei