Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 54 (5261)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Viaţa cântăreţului Paul McCartney, subiectul unui volum de benzi desenate

 

Decizia cântăreţului Paul McCartney de a părăsi trupa The Beatles şi de a-şi construi o carieră solo reprezintă subiectul unui volum de benzi desenate care doreşte să le oferă fanilor o nouă perspectivă despre destrămarea celebrului grup britanic.

 Intitulat "Paul McCartney: Carry that Weight", acest volum de 24 de pagini reprezintă cea de-a treia carte pe care editura americană Bluewater Productions o publică despre trupa The Beatles, care s-a destrămat în anul 1970.

Speculaţiile despre faptele care au determinat destrămarea grupului britanic variază de la diferenţe artistice la dispute de ordin legal între membrii trupei britanice la căsătoria solistului John Lennon cu artista niponă Yoko Ono.

Paul McCartney a declarat că grupul The Beatles, din care au mai făcut parte George Harrison şi Ringo Starr, era deja pe cale să se destrame atunci când John Lennon a cunoscut-o pe Yoko Ono.

Deşi editura americană l-a contactat pe Paul McCartney, acesta nu a contribuit la realizarea volumului de benzi desenate.

După ce a părăsit trupa The Beatles, Paul McCartney şi-a construit o carieră solo de succes şi a înfiinţat grupul Wings alături cu prima lui soţie, Linda McCartney.

Volumul de benzi desenate "Paul McCartney: Carry that Weight" va fi lansat şi în format digital şi va fi disponibil în magazinele americane începând de miercuri.

Paul McCartney, John Lennon, George Harrison şi Ringo Starr au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viaţa cântăreţului Paul McCartney, subiectul unui volum de benzi desenate.
 Vizualizări articol: 500 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Viaţa cântăreţului Paul McCartney, subiectul unui volum de benzi desenate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei