Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 54 (5261)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

I-ar pune papion şi lui Ronaldo

Corina Caragea este înnebunită după papioane

 

Corina Caragea ar alege oricând un papion în detrimentul unui colier preţios. Pasionata de ţinutele masculine, prezentatoarea Ştirilor Pro Tv din Sport crede că papionul poate face diferenţa şi poate da unui outfit o notă chic şi sexy. Colorat, din satin, piele sau bumbac, colorat, sobru, haios, cu imprimeu sau nu, oricum ar fi, un papion, considera Corina, poate scoate o ţinută din anonimat. “El este pata de culoare din ţinuta mea. Îl port la cămaşa, blugi şi tenişi, însă şi la o ţinuta de gala căreia ii poate da un plus de eleganta.”, spune Corina.

30, atâţia ani are Corina, dar şi tot atâtea papioane în colecţie. Cele mai haioase şi mai remarcate sunt cele cu paiete, cu dungi şi cu ţinte. Pentru Corina papionul perfect este elegant, simplu, cu o singura culoare şi din catifea, iar întâmplător din colecţia ei lipseşte un astfel de exemplar, însă nu este timpul trecut, pentru că pasiunea este abia la început.

Pentru că i-ar plăcea să trăiască într-o lume vesela în care cei din jurul ei ar purta papioane dintre cele mai diverse, Corina ar găsi pentru fiecare persoana, un papion potrivit: “Ralucăi Arvat, colega mea, i-as pune unul în carouri, pentru că are un aer ştrengăresc, lui Măruţa i-aş da un papion cu buline într-o culoare vie, pentru că este un tip haios, Andreei Esca i-as pune unul din piele, cu ţinte sau fără, pentru că este îndrăzneaţă. I-aş pune papion şi lui Cristiano Ronaldo, unul negru, elegant, însă desfăcut, pentru că nu i se potriveşte ţinuta de gala, este un tip rebel”, glumeşte Corina.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Corina Caragea este înnebunită după papioane.
 Vizualizări articol: 946 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Corina Caragea este înnebunită după papioane0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei