Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 53 (5260)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kate Winslet, într-un pictorial pentru Harper’s Bazaar: "Am învăţat multe despre mine, mai ales în ultimii ani"

 

Actriţa britanică Kate Winslet, devenită celebră graţie rolului din filmul "Titanic", a declarat, într-un interviu acordat ediţiei din aprilie a publicaţiei Harper’s Bazaar, că în ultimii patru ani a ajuns să se cunoască mai bine şi că este pregătită pentru o nouă etapă în viaţa ei.

"Am învăţat multe despre mine, mai ales în ultimii patru ani. Cred că acum pot vedea lucrurile mult mai clar, pot să-mi dau seama cum experienţele din trecut m-au transformat în ceea ce sunt astăzi şi sunt recunoscătoare pentru asta", a declarat actriţa pentru revista britanică, informează Daily Mail.

Kate Winslet a realizat un pictorial pentru ediţia din aprilie a publicaţiei Harper’s Bazaar, demonstrând că este într-o formă fizică de invidiat.

"Acum mă simt pregătită pentru o nouă etapă. Ştiu ce am de făcut şi sunt sigură că pot să o duc la capăt. Nu voi renunţa, iar dacă totuşi voi avea îndoieli, voi trece peste ele. Are sens ce spun? Poate că nu...", a mai spus actriţa.

Kate Winslet a fost o preferată a criticilor în ultimii ani, primind, în 2009, Oscarul pentru rolul din "Cititorul/ The Reader" şi un Glob de Aur pentru rolul din "Nonconformiştii/ Revolutionary Road", un film care portretizează evoluţia şi degradarea căsniciei unei familii americane din anii 1950. Acest film a fost regizat de Sam Mendes, fostul ei soţ.

Kate Winslet şi Sam Mendes, care s-au despărţit la începutul anului 2010, după o căsnicie de şapte ani, au un fiu, Joe, şi au crescut-o împreună pe Mia, fiica actriţei britanice cu primul ei soţ, regizorul Jim Threapleton.

În decembrie 2012, Kate Winslet s-a căsătorit pentru a treia oară. Alesul ei a fost Ned Rocknroll, nepotul miliardarului Richard Branson. Cei doi erau împreună din toamna anului 2011.

Actriţa britanică a început să studieze teatrul la 11 ani, iar la 12 ani a filmat pentru o reclamă la cerealele Sugar Puff, realizată de regizorul Tim Pope, care a declarat că "aceasta deborda de naturaleţe chiar de la început".

Kate Winslet are o filmografie bogată, ea jucând în peste 30 de producţii cinematografice sau de televiziune. Ea este cunoscută pentru rolurile unor personaje elegante pe care le-a jucat într-o serie de filme, precum aristocrata Rose din "Titanic", energica Marianne Dashwood din "Raţiune şi simţire" şi muza lui J. M. Barrie din "În căutarea tărâmului pierdut".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kate Winslet, într-un pictorial pentru Harper’s Bazaar: "Am învăţat multe despre mine, mai ales în ultimii ani".
 Vizualizări articol: 535 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kate Winslet, într-un pictorial pentru Harper’s Bazaar: "Am învăţat multe despre mine, mai ales în ultimii ani"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei