Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 51 (5258)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rihanna îşi doreşte un copil în următorii cinci ani

 

Rihanna a mărturisit că şi-ar dori să aibă un copil în următorii cinci ani şi că se pregăteşte pentru o viaţă fără turnee şi fără un program încărcat, informează contactmusic.

"Cel mai probabil voi avea un copil. Şi mă rog să pot merge în vacanţă pentru o lună întreagă", a povestit cântăreaţa pentru Elle UK. "Am şi nişte mici rezerve, aşa că nu voi fi în turneu toată viaţa, a mai spus cântăreaţa care s-a împăcat recent cu Chris Brown, cu care a avut o relaţie tumultuoasă.

"Am vrut ca el să ştie cum e să mă piardă şi să simtă consecinţele acestui lucru. Şi când rahatul ăla (dragostea pentru el ) a revenit în viaţa mea, m-am simţit de parcă ar fi căzut un zid peste mine", a povestit Rihanna, referitor la faptul că s-a împăcat cu Brown, care a fost acuzat anterior că a lovit-o, lucru care a dus la despărţirea lor. "Trebuie să fiu sinceră cu mine, nu pot să îmi îngrop sentimentele", a adăugat ea.

  Născută şi crescută în Barbados, Rihanna este una dintre cele mai de succes cântăreţe din lume. De la debutul ei din 2005, cântăreaţa a lansat un album în fiecare an, cu excepţia anului 2008. Potrivit revistei Forbes, Rihanna ocupă locul al treilea în topul celor mai bine plătite cântăreţe din lume, obţinând în 2012 venituri de 53 de milioane de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rihanna îşi doreşte un copil în următorii cinci ani.
 Vizualizări articol: 541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rihanna îşi doreşte un copil în următorii cinci ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei