Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 21 (5228)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dana Săvuică: Totul este un compromis

Dana Săvuică spune, într-un interviu acordat ProTV Magazin, că prima lecţie pe care a trebuit să o înveţe în viaţă a fost arta de a face compromisuri fără a avea regrete, precizând că acest principiu a ghidat-o în toate proiectele sale, mai ales în cele de business.

"În business trebuie să ştii să jonglezi cu situaţiile, cu oamenii şi asta înseamnă deja să faci compromisuri. Având un business de familie, sunt puternică, având în spate sprijinul soţului meu. În showbiz, de asemenea, am încercat să iau decizii astfel încât să nu afecteze familia. Cum am spus, totul este un compromis", spune Dana Săvuică.

În privinţa afacerilor, Dana Săvuică a spus că a deschis un magazin într-un centru comercial şi a lansat o colecţie de lenjerie intimă.

"Totul a început cu prezentarea emisiunii «5' Shopping» pe Acasă TV, când am devenit foarte populară în rândul publicului pentru simţul meu estetic. Asta a declanşat ideea de a îmi lansa o linie de haine şi accesorii sub numele meu, mergând pe reţeta de succes pe care o aplică vedetele internaţionale care fac din nume un brand. Din 2007 am lansat linia de pantofi, urmată în 2011 de colecţia de haine şi accesorii, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, prezentată exclusiv online. O colecţie ediţie limitată de ţinute de ocazie se regăseşte la etaj 2, la Galeria Designeri Români, la Cocor. În 2010 am lansat şi propriul parfum Challenge by Dana Săvuică, prezent în mall-uri şi hypermarket-uri. Sunt deja prezentă pe piaţa internaţională prin site-ul www.stilago.ro, având clienţi fideli în 11 ţări central şi est europene precum Bulgaria, Ungaria, Cehia, Polonia, Grecia, Slovenia, Slovacia, şi nu în ultimul rând, Rusia, Ucraina, Belarus. Pe acest site îmi lansez 6 colecţii de sezon, plus linia de Home cu lenjerie şi produse de casă. Linia de lenjerie intimă am lansat-o în decembrie, iar acum, pe 22 ianuarie, în ajun de ziua mea, apare prima colecţie pe site, în premieră şi cu o linie de bijuterii cu cristale Swarovski", explică Dana Săvuică.

Totodată, Dana Săvuică spune că fiica ei, Julie - care la rândul său a lansat un brand de haine pentru adolescente -, îşi doreşte o carieră în muzică.

"Îşi doreşte să reuşească singură în viaţă şi cred că, uneori, nu-i convine că este fata Danei Săvuică. Cu toate acestea, vocea ei este incredibilă şi merită să se concentreze pe acest domeniu. A făcut ceva paşi mărunţi dar s-a izbit de unele situaţii în care trebuia să facă compromisuri cum ar fi să îşi neglijeze şcoala. Acum este studentă la Ştiinţe Politice secţia engleză din cadrul Universităţii şi poate că îşi va organiza timpul astfel încât să pătrundă în această lume. Moda este o pasiune pe care a reuşit s-o transpună într-un business, lansându-şi propria linie de haine, Juliette, tot pe Stilago, ea fiind imaginea şi pozând ca model", mai spune Dana Săvuică.

Întrebată dacă ar lăsa-o să pozeze în Playboy pe fiica ei, Dana Săvuică spune că aceasta este majoră şi este opţiunea ei ce doreşte să facă în viaţă. "Eu pot doar să-i dau un sfat. Cu toate acestea, Julie nu este genul care să pozeze sexy şi mai mult, dacă doreşte să facă o carieră în ştiinţe politice, nici nu îi recomand să apară în publicaţii sexy. În ceea ce mă priveşte, am tot spus că eu am fost prima româncă care a pozat, a fost ca o încheiere a carierei mele de model, eram deja cunoscută şi astfel m-am încadrat în zona celebrităţilor care îşi permit să aibă o astfel de apariţie fără a-i afecta cariera, revista nefiind cea care m-a scos din anonimat. A fost un proiect interesant provocator, care a adus notorietate şi asta este ceea ce îmi doream. Nu sunt interesată de idei repetitive, nu mai au rostul decât dacă îţi doreşti să rămâi clar pe acel segment sau dacă vrei să te lansezi în showbiz", explică Dana Săvuică.

Acum Dana Săvuică a acceptat propunerea celor de la ProSport de a se plimba cu bicicleta. "Iubesc mersul pe bicicletă şi propunerea celor de la Pro Sport a fost un adevărat challenge. Este minunat să te poţi întreţine făcând mişcare în natură şi asta este una dintre practicile mele de la care nu abdic. Eu consider că este cel mai uşor şi plăcut mod de a te întreţine, fără să simţi efortul sau chiar plictiseala de a pedala «în gol» atunci când stai închis între pereţii unei săli de fitness", spune vedeta.

Pe de altă parte, Dana Săvuică spune că acest an este unul special pentru ea şi pentru soţul ei, pentru că împlinesc 20 de ani de căsătorie. "Aşa că vom alege o destinaţie specială pentru a sărbători evenimentul. De fiecare dată evadăm în preajma zilei noastre de căsnicie, 19 iunie, într-o destinaţie romantică. De obicei o facem spontan, fără pregătiri în prealabil", mai spune Dana Săvuică.

De asemenea, Dana Săvuică spune că îşi doreşte ca în acest an să aibă puterea ca să continue proiectele sale şi să aibă inspiraţie pentru altele noi. "Provocările şi oportunităţile sunt peste tot, trebuie doar să ai ochi ca să le vezi şi curajul ca să te aventurezi", mai spune ea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dana Săvuică: Totul este un compromis.
 Vizualizări articol: 1497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dana Săvuică: Totul este un compromis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei