Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 20 (5227)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Loredana pleacă în cel mai mare turneu din ultimii ani

Loredana va porni, în martie, în cel mai mare turneu naţional din ultimii ani, în cadrul căruia va promova noul său album, “Dragoste”, concertul care deschide marele eveniment urmând să se desfăşoare pe 15 martie, în Cluj Napoca, la Casa de Cultură a Studenţilor.

Celebra cântăreaţă promite show-uri incendiare şi în Oradea (16 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Timişoara (17 martie, Sala Capitol a Filarmonicii Banatul), Deva (18 martie, Centrul Cultural Drăgan Muntean) şi Craiova (19 martie, Casa de Cultură a Studenţilor). Alte oraşe urmează să fie confirmate în curând, informează MediPro Music.

Astfel, fanii Loredanei care nu au participat la concertul excepţional din noiembrie, de la Bucureşti, au acum ocazia să îşi vadă idolul în oraşele lor, în spectacole impresionante, cu invitaţi pe măsură şi costume excepţionale.

"Sunt nerăbdătoare să mă întâlnesc cu fanii mei din Timişoara, Oradea, Deva şi toate celelalte oraşe pe care le voi vizita. Voi cânta piese de pe noul meu album, «Dragoste», dar şi de pe toate celelalte albume ale mele de până acum. Va fi o călătorie magică şi o experienţă irepetabilă pentru toţi cei prezenţi! Vă aştept ca şi când…", a spus cântăreaţa.

Playlistul va conţine toate hiturile artistei, printre care şi melodii de pe noul album, "Dragoste", lansat împreună cu MediaPro Music. Noul material discografic conţine18 piese, precum "Ochii din Vis", "Automatic Love", "Sexting", "Shukar", "Coborâtă din Rai", "El Dorado" sau "Smile" şi un bonus track. Albumul poate fi găsit în toate magazinele de specialitate din ţară.

Evident, din programul concertelor nu va lipsi piesa "Apa" (feat. Cabron), single care a staţionat pe prima poziţie timp de trei săptămâni la rând, in topurile de specialitate. Colaborarea dintre Loredana şi Cabron s-a dovedit a fi una de mare succes, piesa "Apa" fiind difuzată în heavy rotation de toate posturile radio mainstream, aflându-se acum printre melodiile preferate ale românilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Loredana pleacă în cel mai mare turneu din ultimii ani.
 Vizualizări articol: 632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Loredana pleacă în cel mai mare turneu din ultimii ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei