Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 15 (5222)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Matthew McConaughey încearcă să revină la fizicul de altădată

Matthew McConaughey încearcă să revină la fizicul care l-a consacrat, după ce a slăbit drastic pentru un rol. Actorul a terminat filmările la pelicula "The Dallas Buyer's Club", în care a jucat un electrician homofob, bolnav de SIDA.

După ce a ajuns la greutatea de aproximativ 60 de kilograme pentru rolul lui Ron Woodroof din filmul "The Dallas Buyer's Club", actorul a mărturisit că se află doar cu 2 kilograme în minus faţă de ţinta sa pentru această perioadă, informează dailymail.co.uk.

 Matthew McConaughey a apărut la Festivalul de Film Sundance, din Park City, Utah, pentru a-şi promova ultima peliculă.

El a vorbit despre recentele declaraţii ale prietenului său Lance Armstrong, care a recunoscut că s-a dopat: "Prima mea reacţie a fost să fiu supărat", a afirmat actorul, precizând că vrea să fie "delicat" în ceea ce priveşte subiectul.

 "Am fost furios. Apoi a început să-mi pară rău pentru el. La început am luat totul personal, ceea ce fiecare cred că a făcut. Pentru el nu a fost ceva personal pentru că trăia în minciună. A fost o întreagă faţadă pe care trebuia să o poarte pe umeri", a precizat McConaughey.El şi Armstrong au fost foarte apropiaţi, petrecând vacanţe împreună, antrenându-se împreună şi chiar lucrând amândoi, în special pentru fundaţia de caritate a ciclistului, Livestrong."Ceea ce am realizat este că cei care au privit personal problema nu au dreptate. Ce ar fi putut el să facă? Să mă cheme şi să-mi spună: <<Uite, omule, am făcut-o, dar să nu-i spui nimănui>>. Atunci aş fi avut într-adevăr un motiv să fiu supărat pe el: <<Vrei să port asta cu mine?>>", a afirmat actorul.

Referitor la aspectul său fizic, Matthew McConaughey a declarat pentru revista People: "Îmi place să mă lupt. E vremea să mă lupt acum. Am avut 61 de kilograme, acum am 68, am terminat filmul, aşa că încerc să-mi revin".

Actorul a mărturisit că a savurat din plin cheeseburger-ul pe care l-a mâncat după ce filmul a fost gata: "Asta a fost. Am luat cheeseburger-ul şi am stat 25 de minute pentru a-l savura", a precizat actorul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Matthew McConaughey încearcă să revină la fizicul de altădată.
 Vizualizări articol: 535 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Matthew McConaughey încearcă să revină la fizicul de altădată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei