Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 15 (5222)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Leonardo DiCaprio vrea să ia „o pauză foarte lungă”

Leonardo DiCaprio intenţionează să facă "o pauză foarte lungă" în carieră, întrucât se simte epuizat după ce a interpretat în ultimii doi ani rolurile principale din trei filme, a dezvăluit actorul american într-un interviu publicat vineri în cotidianul german Bild.

"Sunt puţin cam epuizat. Voi lua o pauză foarte lungă. În doi ani, am jucat în trei filme, iar acum sunt complet epuizat", a declarat starul american pentru Bild, cel mai citit cotidian din Europa.

 Actorul se află în prezent în plin turneu de promovare a celui mai recent film al său, "Django dezlănţuit/ Django Unchained", de Quentin Tarantino, în care interpretează rolul unui proprietar american de sclavi, extrem de crud. "Voi călători în jurul lumii pentru a face cunoscute diverse activităţi de promovare a mediului", a adăugat DiCaprio.

La sfârşitul anului 2012, Leonardo DiCaprio a militat pentru înfiinţarea unui sanctuar marin în Oceanul Austral, cu scopul de a proteja câteva mii de specii de vieţuitoare.

 Actorul american, în vârstă de 38 de ani, spune că îşi asumă statutul de "persoană privilegiată".

 "Vreau să îi ajut pe acei oameni pentru care lucrurile nu au mers prea bine în viaţă - tocmai pentru că lucrurile au mers atât de bine pentru mine", a adăugat artistul american.

 Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numără "What's Eating Gilbert Grape" (1993), în care a jucat alături de Johnny Depp, şi "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public, după ce a jucat în "Romeo şi Julieta", în 1996. În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar. Actorul a mai jucat în "Cârtiţa" (2006) şi "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar şi în filmul lui Christopher Nolan - "Începutul/ Inception", lansat în cinematografe în 2010. Totodată, în anul 2011, Leonardo DiCaprio a jucat în "J. Edgar", în regia lui Clint Eastwood.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Leonardo DiCaprio vrea să ia „o pauză foarte lungă”.
 Vizualizări articol: 727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Leonardo DiCaprio vrea să ia „o pauză foarte lungă”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei