Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 12 (5219)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Charlie Sheen va deveni bunic în acest an

Actorul american Charlie Sheen va deveni bunic pentru prima dată, întrucât fiica lui cea mare, Cassandra, este însărcinată cu primul ei copil care se va naşte anul acesta.

Cassandra, în vârstă de 28 de ani, este fiica cea mare a actorului, rezultată din relaţia pe care acesta a avut-o cu iubita lui din liceu, Paula Profit, informează femalefirst.co.uk.

Cea de-a doua soţie a lui Charlie Sheen, actriţa Denise Richards, a dezvăluit în premieră aceste informaţii, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter: "Cred că unii dintre voi aţi auzit deja. Charlie Sheen urmează să devină bunic. Da, bunic! Frumoasa lui fiică Cassandra va deveni mamă".

Denise Richards a fost căsătorită cu Charlie Sheen din 2002 până în 2006 şi au împreună doi copii - Sam, în vârstă de opt ani, şi Lola, în vârstă de şapte ani.

Actorul american în vârstă de 47 de ani - care în prezent locuieşte alături de starleta porno Georgia Jones, în vârstă de 24 de ani - este celebru pentru viaţa lui amoroasă tumultoasă şi pentru scandalurile din viaţa persoanală. Charlie Sheen are cinci copii cu trei femei diferite.

Se pare că sunt şanse mari ca Denise Richards să se implice şi în creşterea viitorului nepot al fostului ei soţ, întrucât actriţa americană adoră copiii şi are grijă de multe ori de ceilalţi doi copii ai lui Sheen, gemenii Box şi Max, fiii în vârstă de trei ani pe care actorul îi are cu cea de-a treia soţie a lui, Brooke Mueller, de care a divorţat între timp. Denise Richards a avut grijă de Bob şi Max în luna decembrie, când Brooke Mueller s-a internat pentru o lună într-o clinică de dezintoxicare.

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câştigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", în care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.

Viaţa personală a actorului a fost la rândul ei una deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat în 2011 din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

Charlie Sheen a devenit din nou un bărbat celibatar în 2011, după finalizarea divorţului de cea de-a treia soţie a lui, Brooke Mueller, cu care se căsătorise în 2008. Actorul american a mai fost căsătorit de două ori - cu Donna Peele, în perioada 1995-1996, şi cu actriţa Denise Richards, în perioada 2002-2006.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Charlie Sheen va deveni bunic în acest an.
 Vizualizări articol: 534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Charlie Sheen va deveni bunic în acest an0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei