Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 9 (5216)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Beyonce colaborează cu Justin Timberlake, Pharrell Williams şi Timbaland la un nou album

Beyonce a anunţat că a început să lucreze la un nou album, o continuare a titlului "4", lansat în 2011, şi colaborează în acest sens cu Justin Timberlake, Pharrell Williams şi Timbaland.

"Am început să lucrez cu Pharrell şi Timbaland şi Justin Timberlake", a spus cântăreaţa pentru revista GQ. "Cu toţii ne-am început carierele în anii '90, când R&B era cel mai important gen de muzică, şi cu toţii dorim să simţim din nou ceea ce muzica ne-a oferit atunci", a mai spus aceasta, informează nme.com.

În ceea ce priveşte influenţele care stau la baza noului album, Beyonce i-a amintit pe Prince, muzica anilor '60, Aretha Franklin şi Diana Ross.

Informaţia despre noul album a fost făcută publică după ce Beyonce, alături de colegele sale din trupa Destiny's Child, au anunţat că, luna aceasta, vor lansa primul album din ultimii nouă ani. Michelle Williams, Beyonce Knowles şi Kelly Rowland s-au despărţit în 2006, pentru a urma cariere solo. Cel mai recent album al trioului a fost lansat în 2004 - "Destiny Fulfilled".

Pe 29 ianuarie, cele trei vor lansa cel de-al doilea album-compilaţie, "Love Songs", din cariera lor, care va cuprinde 13 din cele mai bune piese interpretate de Destiny's Child de-a lungul timpului, printre care "Emotion" şi "Cater 2 U", dar şi un cântec nou, "Nuclear", care este produs de Pharell alături de Michelle Adams.

Beyonce trece printr-o perioadă destul de prolifică a carierei sale.

Astfel, Beyonce, o prietenă a cuplului prezidenţial al SUA, va cânta imnul american în faţa a sute de mii de persoane la depunerea jurământului de către Barack Obama pe 21 ianuarie.

De asemenea, ea va susţine un spectacol în pauza celei de-a 47-a ediţii a celebrei competiţii de fotbal american Super Bowl, care va avea loc pe 3 februarie.

Iar pe 16 februarie, la postul de televiziune HBO va avea premiera documentarul autobiografic "Life is But a Dream", regizat şi produs de Beyonce. Fragmente din acest documentar au fost deja difuzate pe postul de televiziune, într-un trailer, săptămâna aceasta. Spectatorii au putut astfel vedea o ecografie făcută de Beyonce în timp ce era însărcinată cu Blue Ivy şi alte imagini din viaţa personală a cântăreţei. Documentarul o prezintă pe artista americană în studiouri, în timpul unor sesiuni de înregistrări, în timp ce se pregăteşte pentru spectacole şi coordonează activitatea propriei firme de producţie muzicală şi de televiziune.

Beyonce, în vârstă de 31 de ani, este căsătorită cu artistul hip-hop şi producătorul muzical Jay-Z, cu care are o fiică, Blue Ivy Carter, născută pe 7 ianuarie 2012.

Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beyonce colaborează cu Justin Timberlake, Pharrell Williams şi Timbaland la un nou album.
 Vizualizări articol: 838 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beyonce colaborează cu Justin Timberlake, Pharrell Williams şi Timbaland la un nou album0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei