Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 3 (5210)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia californiană, chemată la reşedinţa cuplului Brad Pitt - Angelina Jolie

Poliţia din Los Angeles s-a deplasat de urgenţă la reşedinţa pe care cuplul Angelina Jolie-Brad Pitt o deţine în cartierul Hollywood Hills, după ce unul dintre copiii celor doi actori a declanşat din greşeală, vineri, sistemul de alarmă.

Poliţiştii californieni s-au deplasat de urgenţă spre vila celor doi actori, la bordul mai multor maşini de poliţie şi al unui elicopter. Potrivit site-ului TMZ.com, atunci când au ajuns la destinaţie, una dintre bonele cuplului le-a dezvăluit faptul că sistemul de alarmă a fost declanşat din greşeală de unul dintre cei şase copii ai actorilor, informează contactmusic.com.

 Brad Pitt şi Angelina Jolie - despre care presa americană afirmă că s-ar fi căsătorit în prima zi de Crăciun, în cadrul unei ceremonii private ce a avut loc în reşedinţa de vacanţă pe care designerul Donna Karan o deţine în Insulele Turks şi Caicos din Marea Caraibilor - nu se aflau acasă atunci când a avut loc acest incident.

 Potrivit presei americane, cel puţin 22 de membri ai familiilor celor doi actori, inclusiv părinţii lui Brad Pitt, Jane şi Bill Pitt, au petrecut sărbătorile de iarnă alături de celebrul cuplu şi de cei şase copii ai acestuia, în Insulele Turks şi Caicos. Pentru a putea să se bucure în linişte de această vacanţă, cuplul Jolie-Pitt a fost însoţit şi de 12 bone, care au avut grijă de copii.

 În aprilie 2012, celebrii actori Angelina Jolie şi Brad Pitt au confirmat că s-au logodit şi că urmează să se căsătorească în curând, spre încântarea numeroşilor fani ai celor doi artişti americani. Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici - Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

 Jolie şi Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Dl şi dna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţia californiană, chemată la reşedinţa cuplului Brad Pitt - Angelina Jolie.
 Vizualizări articol: 570 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţia californiană, chemată la reşedinţa cuplului Brad Pitt - Angelina Jolie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei