Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 1 (5208)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O fotografie cu Lady Diana, niciodată publicată, scoasă la licitaţie în Statele Unite

O fotografie de presă cu Lady Diana, pe care un tabloid londonez a considerat-o prea îndrăzneaţă pentru a o publica, va fi scoasă la licitaţie în această lună în Statele Unite.

Fotografia alb-negru, ce are dimensiunile de 20 centimetri x 25 centimetri, a fost realizată la începutul anilor 1980. Fotografia o arată pe prinţesa britanică într-o cabană, la munte, zâmbind spre obiectivul aparatului de fotografiat, în timp ce era aşezată confortabil pe genunchii unui bărbat tânăr, de aproximativ aceeaşi vârstă cu ea, în timp ce acesta citea o carte.

Se mai pot vedea o sticlă de whisky, dar şi menţiunea "Not to be published" ("A nu se publica"), scrisă în diagonală peste această fotografie.

Pe spate, imaginea este datată din 26 februarie 1981, fiind realizată la două zile după ce Palatul Buckingham anunţase logodna prinţului Charles cu Diana Spencer.

Bobby Livingstone de la casa de licitaţii RR Auctions din Amherst (statul american New Hampshire, n.r.) a precizat faptul că fotografia provine din arhivele private Caren Archive, care au achiziţionat-o în urmă cu şapte ani de la arhivele fotografice ale tabloidului britanic Daily Mirror.

Livingstone consideră că o astfel de imagine s-ar vinde în zilele noastre cu circa 1.000 de dolari, însă menţiunea "Not to be published" scrisă deasupra imaginii ar putea să îi crească valoarea.

Licitaţia va avea loc pe internet în perioada 17-24 ianuarie. Un portret rar al lui Albert Einstein, conţinând semnătura celebrului om de ştiinţă, va fi scos la vânzare în cadrul aceleiaşi licitaţii.

Prinţesa Diana a murit la vârsta de 36 de ani în august 1997 într-un accident de automobil la Paris, la un an după divorţul ei de prinţul Charles.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O fotografie cu Lady Diana, niciodată publicată, scoasă la licitaţie în Statele Unite.
 Vizualizări articol: 602 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O fotografie cu Lady Diana, niciodată publicată, scoasă la licitaţie în Statele Unite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei