Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 dec 2012 - Anul XVII, nr. 300 (5205)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ilinca Vandici, plină de energie fără cure de slăbire

Prezentatoarea emisiunii CanCan TV, Ilinca Vandici, este protagonista pictorialului de copertă în noul număr “Ce se întâmplă, doctore?”. În ediţia de ianuarie-februarie a revistei, vedeta demonstrează că un corp armonios, pe care hainele XS vin ca turnate, se poate obţine şi fără diete epuizante.

“Secretul corpului meu este starea de bine, interioară şi exterioară. E adevărat că gena moştenită de la părinţi mă ajută, însă trebuie să menţinem ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Aici intervin alimentaţia sănătoasă, odihna, sportul, faptul că nu fac excese de nici un fel, îmi permit să mănânc orice, însă cu limite” mărturiseşte Ilinca Vandici. Tânăra nu a ţinut niciodată cure de slăbire, dar are câteva secrete care o ajută să se menţină în formă: sportul sub supravegherea unui antrenor, dar şi gustările care îi furnizează energie, precum banane şi migdale.

O împătimită a sportului este şi DJ Wanda, care adoră iarna şi mişcarea în zăpadă. “Mă dau cu placa de 10 ani! Iubesc snowboarding-ul! Sunt pasionată de freeride şi asta pentru că stilul acesta, te lasă să te bucuri de munte, de viteză. Mă văd pe pârtie cu placa şi la 60 de ani!” a declarat DJ Wanda în noul număr al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”.

Mişcarea este un antidot perfect împotriva kilogramelor în plus, care se instalează după Sărbători în contextul exceselor alimentare de la final de an. Dar şi curele de detoxifiere, sub supravegherea specialiştilor, pot stimula revenirea la greutate optimă. Şi Valentina Pelinel apelează la ele, iar despre rezultatele acestor programe vorbeşte în numărul de ianuarie-februarie al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”.

Viitorul îngrijirii îl reprezintă cosmetica regenerativă, scrie Oana Cuzino într-un articol dedicat metodelor moderne de înfrumuseţare. Iar printre acestea, se numără şi terapia Dracula, descrisă pe larg în “Ce se întâmplă, doctore?”.

Tot în numărul de ianuarie-februarie, cititoarele vor găsi remedii pentru problemele circulatorii de la nivelul membrelor inferioare, agravate de abuzul de murături şi carne, dar şi totul despre beneficiile unei plante mediteraneene, anghinarea, o adevărată comoară de substanţe benefice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ilinca Vandici, plină de energie fără cure de slăbire.
 Vizualizări articol: 954 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ilinca Vandici, plină de energie fără cure de slăbire0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei