Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 dec 2012 - Anul XVII, nr. 296 (5201)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cristina Roventa a fost desemnată Miss Tourism Europe 2012

Cristina Roventa, reprezentanta României la concursul Miss Tourism World 2012, care s-a desfăşurat duminică seară, în Thailanda, a primit titlul de Miss Tourism Europe 2012, fiind considerată cea mai frumoasă concurentă din Europa, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Finala Miss Tourism World 2012 a avut loc pe scena teatrului Siam Niamit din Bangkok, spaţiu care figurează în Cartea Recordurilor ca având cea mai mare scenă din lume.

În urma competiţiei internaţionale de frumuseţe Miss Tourism World 2012, desfăşurată în perioada 30 noiembrie - 17 decembrie, Tatyana Maksimova, din Rusia, a primit titlul de Miss Tourism World 2012, iar reprezentanta României s-a clasat în primele 10 din 60 de concurente participante şi a obţinut titlul de Miss Tourism Europe 2012.

Cristina Roventa are 26 de ani, 1,76 m înălţime, dimensiuni 92-62-90, este născută în Târgu-Jiu, dar locuieşte în Bucureşti de mai mulţi ani. Vorbeşte patru limbi străine - engleza, franceza, spaniola şi italiana - şi a absolvit în paralel cursurile a două facultăţi: cea de geografie, secţia turism din cadrul Universităţii Bucureşti, şi cea de informatică managerială din cadrul Universităţii Româno-Americane. Iubitoare de animale, îşi doreşte ca în viitorul apropiat să poată înfiinţa un adăpost pentru animalele abandonate şi fără stăpân.

Cristina Roventa este, din 2011, imaginea Miss Tourism World România şi, mai nou, Miss Tourism Europe, având sarcina de a se implica activ, împreună cu organizaţia ExclusivEvent, în cât mai multe campanii şi acţiuni de promovare a turismului românesc şi european.

Prima ediţie a Miss Tourism World a avut loc în anul 2000, aceasta fiind una dintre cele mai importante competiţii internaţionale de frumuseţe desfăşurate cu scopul de a promova turismul şi schimburile culturale între ţările participante.

În 2003, reprezentanta României Alina Ciorogariu a câştigat primul titlu Miss Tourism World pentru România, iar, din anul 2008, Alina Ciorogariu ocupă poziţia de vicepreşedinte al Tourism World Organisation, cu sediul central în Marea Britanie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cristina Roventa a fost desemnată Miss Tourism Europe 2012.
 Vizualizări articol: 2186 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cristina Roventa a fost desemnată Miss Tourism Europe 20120.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei