Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 nov 2012 - Anul XVII, nr. 271 (5176)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lindsay Lohan a aflat în timpul unei emisiuni TV că are o soră vitregă

Actriţa americană Lindsay Lohan a aflat cu surprindere, în timpul unei emisiuni TV, că are o soră vitregă, Ashley Horn, în vârstă de 17 ani.

Un test ADN recent a dovedit că Michael Lohan este tatăl tinerei Ashley Horn, care s-a născut în urma unei relaţii pe care acesta a avut-o cu Kristi Horn, informează contactmusic.com.

Michael Lohan a avut o aventură extraconjugală cu Kristi Horn în timp ce acesta era căsătorit cu Dina, mama actriţei Lindsay Lohan.

Cu toate acestea, actriţa a fost surprinsă să afle că are o soră vitregă, informaţie care a fost făcută publică în timpul emisiunii "Good Morning America", difuzată de televiziunea americană ABC.

"Nu am ştiut niciodată despre acest lucru, aşa că mulţumesc pentru informaţie. Nu voi da atenţie acestor lucruri. Nu vreau să mă bag în genul acesta de chestiuni, pentru că vreau să văd în continuare partea bună a lucrurilor", a declarat Lindsay Lohan.

După câţiva ani tumultuoşi, în care actriţa şi-a petrecut timpul în închisoare şi a petrecut perioade de reabilitare, Lindsay spune că este acum pe drumul cel bun.

"Sunt într-un moment bun al vieţii mele şi tot ceea ce vreau este să merg înainte", a spus ea. "Toată lumea trece prin anumite lucruri în viaţă, dar totul se întâmplă cu un motiv, bun sau rău", a mai spus actriţa.

Lindsay, în vârstă de 26 de ani, a terminat recent filmările la "The Canyons" şi caută noi roluri. "Citesc scenarii în fiecare zi. Ţin legătura cu agenţii mei. Îmi place asta. Mă ţine ocupată", a spus Lindsay.

Actriţa, care s-a confruntat în trecut cu probleme privind consumul de alcool şi droguri, filmează în această perioadă pentru proiectul de televiziune "Liz & Dick", un film despre Elizabeth Taylor şi Richard Burton. Acest film marchează şi revenirea în actualitate a tinerei actriţe americane, după numeroasele probleme pe care le-a avut cu justiţia în ultimii ani.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lindsay Lohan a aflat în timpul unei emisiuni TV că are o soră vitregă.
 Vizualizări articol: 632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lindsay Lohan a aflat în timpul unei emisiuni TV că are o soră vitregă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei