Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 nov 2012 - Anul XVII, nr. 270 (5175)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie i-a ajutat pe copiii ei să trimită scrisori lui Moş Crăciun

Actriţa americană Angelina Jolie i-a ajutat pe cei şase copii ai ei să trimită scrisori lui Moş Crăciun, vineri, de la oficiul poştal dintr-un sat din Marea Britanie, informează femalefirst.co.uk.

Cei şase copii ai cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh şi gemenii Knox şi Vivienne - s-au deplasat însoţiţi de mama lor la oficiul poştal din satul Littlebourne din comitatul britanic Kent, de unde i-au trimis lui Moş Crăciun scrisori ce conţineau listele cu cadourile pe care doresc să le primească de Crăciun.

"Au fost atât de drăguţi! Toţi copiii i-au trimis scrisori lui Moş Crăciun şi s-au purtat absolut minunat", a declarat pentru revista People o angajată a poştei britanice, Fiona Lindsay.

"La fel ca orice copil aflat într-un magazin de dulciuri, erau cu toţii entuziasmaţi, dar Angelina a reuşit să îi stăpânească perfect. Ea a fost foarte politicoasă şi este într-adevăr o persoană foarte drăguţă. Am fost şocată la început, însă Angelina a fost atât de simpatică, încât m-am relaxat după aceea", a adăugat ea.

Presa britanică afirmă că actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt şi cei şase copii ai lor au închiriat pentru o săptămână o casă de lux, denumită "The Treasury", în satul Ickham, în timp ce Brad Pitt filmează ultimele scene pentru noul său film, "World War Z", un lungmetraj SF cu zombie.

Cuplul Jolie-Pitt a plecat deja din acea regiune, însă se spune că s-au simţit foarte bine acolo, au apreciat frumuseţea peisajului rural britanic şi au fost văzuţi în timp ce vizitau Howletts Wild Animal Park şi librăriile Waterstones din Canterbury.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie i-a ajutat pe copiii ei să trimită scrisori lui Moş Crăciun.
 Vizualizări articol: 565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angelina Jolie i-a ajutat pe copiii ei să trimită scrisori lui Moş Crăciun0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei