Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 nov 2012 - Anul XVII, nr. 267 (5172)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kristen Stewart, în rochie transparentă la premiera ultimului film "Twilight"

Kristen Stewart a uimit prin ţinuta provocatoare şi feminină în care şi-a făcut apariţia la premiera ultimului film din seria "Amurg/ Twilight" - "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II/ The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2" -, actriţa purtând o rochie din dantelă transparentă.

Nerăbdarea fanilor care campaseră deja la Los Angeles de săptămâna trecută în aşteptarea premierei a luat sfârşit când protagoniştii Kristen Stewart şi Robert Pattinson au apărut împreună la eveniment luni seară.

 Catalogată cel puţin "îndrăzneaţă" de presa americană, rochia Zuhair Murad pe care a purtat-o actriţa de 22 de ani a plasat-o din nou pe aceasta în atenţia presei. Pornind cu un corset care îi lăsa umerii goi, rochia de culoare aurie continua cu fragmente de şifon combinate cu porţiuni transparente din dantelă.

Interpreta Bellei Swan din franciza de succes a scos, astfel, la vedere lenjeria aurie asortată vestimentaţiei, precum şi piele "din plin" pe dedesubtul rochiei, scrie Daily Mail.

Topul în stil bustieră era de asemenea transparent, iar rochia avea ataşată o centură subţire din satin.

Kristen şi-a aranjat părul în stilul vechiului Hollywood, fiind pieptănat într-o parte şi împletit lejer la spate. Bijuteriile actriţei nu au fost deloc opulente, aceasta purtând câte o brăţară subţire la fiecare mână şi un lănţişor delicat în jurul gâtului.

Iubitul şi partenerul ei în franciza hollywoodiană, Robert Pattinson, a ieşit de asemenea în evidenţă într-un costum Gucci verde smarald, combinat cu o cămaşă gri deschis şi o cravată de nuanţa cărbunelui.

Robert şi Kristen au ajuns din nou împreună în urma câtorva luni tumultuoase în care perechea s-a despărţit, apoi s-a reunit după aventura intens comentată pe care actriţa a avut-o cu regizorul peliculei "Albă-ca-Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and The Huntsman", Rupert Sanders, în vârstă de 41 de ani şi căsătorit.

În lunile care au urmat publicării unor fotografii în care cei doi se sărutau şi îmbrăţişau în Los Angeles, Kristen şi Sanders au cerut public scuze pentru comportamentul lor, iar Kristen Stewart şi Robert Pattinson s-au împăcat în octombrie.

În ultimul film din franciza "Twilight", fericirea tinerilor căsătoriţi Bella Swan (Kristen Stewart) şi Edward Cullen (Robert Pattinson) este ameninţată de întrunirea unui clan străvechi de vampiri.

Franciza "Twilight" are la bază romanele scriitoarei Stephenie Meyer, care au fost traduse în 37 limbi şi s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Primele patru lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, şi "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obţinut împreună încasări de 2,5 miliarde de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kristen Stewart, în rochie transparentă la premiera ultimului film "Twilight".
 Vizualizări articol: 681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kristen Stewart, în rochie transparentă la premiera ultimului film "Twilight"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei