Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 nov 2012 - Anul XVII, nr. 265 (5170)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Katie Holmes îşi va petrece Sărbătoarea Recunoştinţei împreună cu Tom Cruise

Actriţa Katie Holmes îşi va petrece Sărbătoarea Recunoştinţei împreună cu fostul soţ, Tom Cruise, pentru că vrea ca fetiţa lor să îi aibă alături pe amândoi.

Holmes, care s-a despărţit de Tom Cruise după şase ani de căsnicie, vrea ca fiica ei, Suri, în vârstă de şase ani, să se bucure de această vacanţă împreună cu ambii părinţi. Astfel, cei trei vor petrece această sărbătoare în staţiunea Telluride din statul american Colorado, informează contactmusic.com.

 "Tom şi Katie sunt hotărâţi să-i arate lui Suri că încă sunt prieteni şi părinţi devotaţi", a declarat o sursă pentru OK! Magazine, care a adăugat că Sărbătoarea Recunoştinţei - marcată în a patra joi a lunii noiembrie - este foarte importantă pentru ambii actori.

 Tom Cruise nu şi-a mai văzut fiica de patru luni, întrucât lucrează la un nou proiect la Londra.

Katie Holmes a anunţat, pe 28 iunie, că a depus la tribunal o cerere oficială prin care a solicitat divorţul de Tom Cruise. Actorul, în vârstă de 50 de ani, a fost, potrivit mai multor mărturii, luat prin surprindere de iniţiativa soţiei sale. Un acord financiar a fost încheiat de cei doi foşti parteneri de viaţă la mai puţin de două săptămâni după aceea.

 Mariajul lor s-a încheiat oficial la sfârşitul lunii august, în urma divorţului actriţa urmând să primească o pensie alimentară de 400.000 de dolari pe an.

 Potrivit presei americane, Tom Cruise şi Katie Holmes au rămas în relaţii amicale şi continuă să comunice unul cu celălalt, de dragul fiicei lor Suri, care locuieşte cu mama ei la New York.

 Katie Holmes a obţinut custodia principală asupra micuţei Suri, iar Tom Cruise beneficiază de un drept de vizită substanţial.

 Cuplul s-a căsătorit într-un castel italian în noiembrie 2006.

 Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film. Pe lângă hiturile de box office, precum cele din seria "Misiune: Imposibilă", Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001).

 Katie Holmes, care a mai jucat în lungmetrajul "Batman - Începuturi/ Batman Begins" din 2005, a filmat anul trecut o miniserie TV inspirată din viaţa lui Jacqueline Kennedy.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Katie Holmes îşi va petrece Sărbătoarea Recunoştinţei împreună cu Tom Cruise.
 Vizualizări articol: 510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Katie Holmes îşi va petrece Sărbătoarea Recunoştinţei împreună cu Tom Cruise0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei