Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 nov 2012 - Anul XVII, nr. 257 (5162)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lady Gaga: Mi-ar plăcea să fiu ca Adele

Excentrica Lady Gaga a mărturisit într-o declaraţie că i-ar plăcea să fie precum Adele, cel puţin dintr-un punct de vedere.
Cântăreaţa Lady Gaga, în vârstă de 26 de ani, este celebră pentru apariţiile ei publice nonconformiste, dintre care unele o dezavantajau. În ceea ce priveşte cuvintele de laudă la adresa colegilor de breaslă, artista nu este deloc generoasă.
Cu toate acestea,  Lady Gaga a mărturisit într-o declaraţie referitoare la cele scrise în presă cu privire la kilogramele sale în plus şi la programul "Body Revolution", susţinut de ea pentru promovarea unei imagini pozitive de sine, că i-ar plăcea să semene mai mult cu Adele, cel puţin dintr-un punct de vedere: al respectului de sine.
 "Mă gândesc - ei bine, chiar nu îmi pasă dacă se crede că sunt grasă pentru că, sincer, m-am îngrăşat cu aproximativ 13 kilograme - că Adele este mai mare decât mine şi atunci despre ea de ce nu spune nimeni nimic? Ea este atât de minunată încât încrederea în sine este ceva ce trebuie să învăţ de la ea. A ridicat moralul multor femei. Trebuie să fiu o femeie încrezătoare şi să spun lucruri de actualitate care să fie utile celor tineri" , a declarat Lady Gaga pentru revista Stylist.
În ceea ce priveşte modul în care tabloidele au comentat fotografiile ei de pe scenă, în care formele generoase sunt evidente, cântăreaţa a catalogat subiectul drept "ridicol".
"Sunt conştientă de unele fotografii care circulă pe internet - mama m-a sunat şi m-a întrebat ceva de genul «Te-ai îngrăşat?» - toată lumea mi-a spus despre ele şi chiar nu mi-a păsat. Dar când am auzit că au devenit subiect de ştiri, acolo unde se discută chestii serioase - despre război, colaps economic şi alegeri - m-am gândit: «E ridicol». Ce exemplu este acesta pentru tinerii din faţa televizorului?", a spus Gaga.
Artista a recunoscut de curând că s-a îngrăşat cu aproape 13 kilograme, după ce părinţii ei, Joseph şi Cynthia Germanotta, au deschis un restaurant - Joanne Trattoria - la New York.
 Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în specialvestimentare.
În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri.
  Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 şi "cel mai bine vândut artist al anului 2010". Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lady Gaga: Mi-ar plăcea să fiu ca Adele.
 Vizualizări articol: 613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lady Gaga: Mi-ar plăcea să fiu ca Adele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei