Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 oct 2012 - Anul XVII, nr. 252 (5157)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Penelope Cruz va crea o linie de lenjerie intimă pentru brandul Agent Provocateur

Actriţa spaniolă Penelope Cruz va crea, alături de sora ei Monica, o linie de lenjerie intimă pentru brandul Agent Provocateur.

Surorile Cruz - Penelope, în vârstă de 38 de ani, şi Monica, sora ei dansatoare, în vârstă de 35 de ani - vor colabora cu Sarah Shotton, directorul de creaţie al brandului Agent Provocateur, pentru a crea o colecţie de lenjerie intimă de lux, informează dailymail.co.uk.

Linia se va numi "L'Agent" şi va fi lansată pentru sezonul toamnă/ iarnă 2013 în principalele magazine din lume ale acestui brand britanic.

"Este extrem de interesant pentru mine şi Monica să ne îmbarcăm în această aventură. Am fost întotdeauna mari admiratoare ale brandului Agent Provocateur şi amândouă abia aşteptăm să începem această colaborare pe termen lung. Ne simţim extrem de mândre că facem parte din această echipă minunată de creaţie", a declarat Penelope Cruz.

Nu este pentru prima dată când surorile Cruz au colaborat cu acest brand.

Monica Cruz a pozat pentru Agent Provocateur, în calitate de imagine oficială a campaniei de promovare a colecţiei toamnă/ iarnă 2012.

Penelope şi sora ei Monica au fost imaginile unor campanii şi colecţii lansate în trecut şi de alte branduri celebre, precum Mango şi Samantha Thavasa.

Brandul Agent Provocateur a fost înfiinţat de Joe Corre şi Serena Rees, care şi-au deschis primul magazin în 1994, în cartierul Soho din Londra.

Penelope Cruz este cunoscută ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebră cu rolul din filmul "Totul despre mama mea", pe care mentorul său l-a lansat în 1999. Ea a fost nominalizată la premiile Oscar în 2007, pentru rolul din "Volver", tot sub semnătura lui Almodovar. Printre filmele în care a mai jucat se numără "Belle Epoque" (1992), "Deschide ochii" (1997), "Femeia mereu deasupra" (2000), "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi "Nu te mişca" (2004). Penelope Cruz a fost recompensată cu premiul Oscar în 2009 pentru rolul din "Vicky Cristina Barcelona". A fost nominalizată şi în 2010 la premiile Oscar, pentru prestaţia sa din musicalul "Nine". Este prima actriţă spaniolă recompensată cu premiul Oscar pentru interpretare şi prima actriţă spaniolă care a primit o stea pe Bulevardul gloriei - Walk of Fame - din Hollywood.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Penelope Cruz va crea o linie de lenjerie intimă pentru brandul Agent Provocateur.
 Vizualizări articol: 463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Penelope Cruz va crea o linie de lenjerie intimă pentru brandul Agent Provocateur0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei