Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 oct 2012 - Anul XVII, nr. 252 (5157)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fiicele actorilor Sylvester Stallone şi Rosanna Arquette, la Balul debutantelor de la Paris

Fiicele actorilor Sylvester Stallone şi Rosanna Arquette vor participa la cea de-a 24-a ediţie a Balului debutantelor, pe 24 noiembrie, la Hôtel de Crillon din Paris, a anunţat organizatoarea evenimentului, Ophélie Renouard.

Inspirat dintr-o foarte veche tradiţie aristocratică europeană, acest bal anual, unul dintre marile evenimente mondene, permite unui număr de 20 de tinere fete provenind din familii celebre sau nobiliare să "îşi facă intrarea în lume", aşa cum o cerea în trecut protocolul de la curţile regale.

În ultimii ani, multe vedete de la Hollywood, precum Bruce Willis, Clint Eastwood şi Andie MacDowell, au participat la ediţiile precedente ale balului, alături de multe familii de aristocraţi, industriaşi, oameni de afaceri şi politicieni din multe ţări.

Sylvester Stallone şi Rosanna Arquette şi-au confirmat prezenţa la eveniment, unde le vor însoţi pe fiicele lor, Sophia Rose Stallone (fotografia de mai jos, în centru), în vârstă de 16 ani, respectiv Zoe Bleu Sidel-Arquette, în vârstă de 17 ani.

Debutante din China, Japonia, Italia, Turcia, Franţa, Grecia, dar şi din ţări din America de Sud, sunt înscrise la ediţia din acest an a balului.

Statele Unite vor fi reprezentate de Lily Rivkin, în vârstă de 16 ani, una dintre vedetele balului din 2012, fiica lui Charles H. Rivkin, ambasadorul american de la Paris. Bronwen Carter, în vârstă de 19 ani, fiica lui Graydon Carter, redactorul-şef de la Vanity Fair, celebra revistă de modă americană, se va afla şi ea printre debutante.

Justine Vilgrain, moştenitoarea familiei franceze care deţine clădirea Grands Moulins de Paris, dar şi două tinere contese italiene, Filippa Brandolini şi Diana Piccolomini, ca şi nepoata scriitorului Frédéric Dard, Francesca Frigerio Bonvicino, îşi vor face şi ele "intrarea în lume", la Paris. Pentru prima dată, o debutantă vietnameză s-a înscris la acest bal: Lan Vy Tran, în vârstă de 17 ani.

De mai mulţi ani, marile familii chineze participă la Balul debutantelor de la Paris. Fiicele oamenilor de afaceri Guocang Huan şi Henry Fok şi-au confirmat participarea. India va fi reprezentată de Isha Ambani, în vârstă de 21 de ani, fiica miliardarului Mukesh Ambani.

În fiecare an, balul este organizat în beneficiul unei asociaţii de caritate. Încasările obţinute la ediţia 2012 vor fi donate fundaţiei Enfants d'Asie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiicele actorilor Sylvester Stallone şi Rosanna Arquette, la Balul debutantelor de la Paris.
 Vizualizări articol: 1124 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fiicele actorilor Sylvester Stallone şi Rosanna Arquette, la Balul debutantelor de la Paris0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei