Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 oct 2012 - Anul XVII, nr. 250 (5155)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un film cu Mădălina Ghenea are premiera la Festivalul Internaţional de la Roma

Fotomodelul Mădălina Ghenea va participa la Festivalul Internaţional de Film de la Roma, care are loc în perioada 9 - 17 noiembrie, la premiera peliculei "Razza Bastarda", de Alessandro Gassman, în care a jucat cel de-al doilea rol din cariera sa, informează managementul artistei.

În acest film, Mădălina Ghenea joacă rolul Dorinei, o româncă ce trăieşte în Italia, care îşi câştigă existenţa într-un mod de care nu este mândră. Visurile şi ambiţiile sale sunt înăbuşite de realitatea societăţii în care trăieşte.

Mădălina Ghenea este la a doua experienţă cinematografică, după debutul ei în comedia italiană "I Soliti Idioti", în anul 2011, în regia lui Enrico Lando.

De asemenea, în această perioadă, actriţa română filmează alături de o distribuţie impresionantă pentru "Dom Hemingway", în regia lui Richard Shepard, un lungmetraj care va fi lansat pe marile ecrane în toamna lui 2013.

La Festivalul de la Roma va avea loc şi premiera noului film al lui Quentin Tarantino, "Django Unchained", care îl are în rolul principal pe Leonardo DiCaprio.

Actriţă şi fotomodel, Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, în Slatina. Cariera ei în domeniul modei a început pe când avea 15 ani, participând la prezentări de modă din toată lumea şi colaborând cu branduri renumite. Este imaginea de brand pentru compania de telefonie mobilă TRE-Italia şi pentru brandul de haine Deha. În anul 2010, ea a debutat în televiziune, ca participantă la popularul concurs "Ballando con le stele", difuzat de postul TV Rai Uno-Italia.

Recent, Ghenea şi actorul britanic Gerard Butler au fost surprinşi împreună, în ipostaze tandre, pe Coasta de Azur, de fotografii de la ediţia italiană a revistei Vanity Fair. Ulterior, acesta a declarat într-un interviu că s-a îndrăgostit de Mădălina la prima vedere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un film cu Mădălina Ghenea are premiera la Festivalul Internaţional de la Roma.
 Vizualizări articol: 479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un film cu Mădălina Ghenea are premiera la Festivalul Internaţional de la Roma0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei