Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 oct 2012 - Anul XVII, nr. 249 (5154)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adele va compune pentru următorul ei album piese inspirate de experienţa maternităţii

Cântăreaţa britanică Adele va compune pentru următorul ei album piese ce vor fi inspirate de experienţa maternităţii.

Artista a luat această decizie întrucât doreşte să lanseze un "disc vesel", în contrast cu precedentele două materiale discografice ale sale, ce au inclus cântece ale căror versuri vorbesc despre eşecul relaţiilor sale anterioare, contactmusic.com.

Adele a devenit pentru prima dată mamă la sfârşitul săptămânii trecute, născând, vineri, un băieţel. Acesta este rodul relaţiei sale cu iubitul ei, Simon Konecki, în vârstă de 38 de ani.

Potrivit tabloidului Daily Mirror, artista britanică le-a spus unor prieteni apropiaţi: "Vreau cu adevărat să lansez un disc vesel de această dată. Nu am fost niciodată mai fericită ca acum. Am compus câteva piese şi le voi lansa atunci când mă voi simţi pregătită pentru acest lucru".

Compozitorul american Dan Wilson, un colaborator al cântăreţei Adele, a confirmat faptul că aceasta pregăteşte un nou album. "E mai fericită ca niciodată. Adele se află acum într-o perioadă foarte bună pentru ea. Compun pentru ea foarte multe piese", a spus Wilson.

În contrast cu piesele de pe precedentul ei material discografic, intitulat "21", care vorbesc despre durerea cauzată de eşecul unei relaţii anterioare din viaţa artistei, noile cântece ale acesteia vor fi vesele şi ritmate, iar cântăreaţa nu intenţionează să facă o pauză în cariera muzicală, aşa cum au sugerat anterior câteva publicaţii britanice.

"Adele lucrează la noul album de câteva luni deja. Muzica ei vorbeşte despre cât este ea de fericită alături de Simon şi despre schimbările prin care trece după ce a devenit mamă. Are deja câteva piese, iar oamenii vor fi surprinşi de felul în care sună ele. Sunt incredibile. Discuţiile despre pauza ei din carieră sunt lipsite de sens. Se va ocupa în principal de fiul ei, până la Crăciun, dar intenţionează să finalizeze piesele pentru noul album cel mai devreme în toamna anului viitor", a precizat o sursă.

Adele, în vârstă de 24 de ani, are o relaţie cu Simon Konecki care a început la sfârşitul anului trecut. Cântăreaţa a anunţat că era însărcinată prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul ei în luna iunie.

Simon Konecki are deja o fiică în vârstă de cinci ani cu fosta lui soţie, Clary Fisher.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards. Până în prezent, ea a lansat pe piaţă două albume, "19" şi "21".

Adele, a cărei siluetă este departe de a fi una standard în showbiz, are o voce excepţională. Artista nu s-a ferit să vorbească despre suferinţele sale în dragoste în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adele va compune pentru următorul ei album piese inspirate de experienţa maternităţii.
 Vizualizări articol: 508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adele va compune pentru următorul ei album piese inspirate de experienţa maternităţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei