Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 oct 2012 - Anul XVII, nr. 242 (5147)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennifer Aniston a invitat-o pe mama lui Brad Pitt la nunta ei

Actriţa americană Jennifer Aniston a invitat-o pe Jane Pitt, mama fostului ei soţ Brad Pitt, la viitoarea ei nuntă cu Justin Theroux.

Informaţia le aparţine unor surse citate de contactmusic.com.

Deşi Jennifer Aniston şi Brad Pitt au divorţat în 2005, după o căsnicie de aproape cinci ani, actriţa americană a rămas în relaţii foarte bune cu fosta ei soacră, Jane Pitt, şi doreşte ca aceasta să fie prezentă la apropiata ei nuntă cu actorul Justin Theroux.

"Jennifer vrea ca Jane să fie prezentă la nuntă. Se simte mai apropiată de ea decât de propria ei mamă, Nancy, şi simte că ar fi corect să o invite. Jane se bucură că Jennifer este din nou fericită. Jane a vorbit de multe ori cu ea la telefon, dar şi direct, faţă în faţă, oferindu-i sfaturi şi sprijin moral în ultimii şapte ani. Nu ar lipsi de la nunta lui Jennifer pentru nimic în lume", a declarat o sursă citată de tabloidul The Sun.

Aniston a devenit cunoscută graţie rolului Rachel Green din serialul de comedie "Friends", difuzat timp de zece sezoane de postul NBC, începând din 1994. Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur.

Jennifer Aniston, în vârstă de 43 de ani, a fost căsătorită cinci ani cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie. După divorţ, Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.

Jennifer Aniston şi Justin Theroux, care au jucat împreună în comedia "Cu lumea-n cap / Wanderlust", au o relaţie care a început în mai 2011 şi s-au logodit în august 2012. Justin Theroux a cerut-o în căsătorie pe Aniston chiar în ziua în care el a împlinit vârsta de 40 de ani.

Săptămâna trecută, presa americană afirma că Jennifer Aniston vrea ca nunta sa să aibă loc la ferma pe care Julia Roberts o deţine în New Mexico.

Justin Theroux, în vârstă de 41 de ani, nu a fost niciodată căsătorit. Actorul Justin Theroux s-a remarcat în câteva lungmetraje importante, precum "American Psycho", "Calea Misterelor / Mulholland Drive", "Zoolander / Manechinul", "Furtuna tropicală / Tropic Thunder" şi "Iron Man - Omul de oţel 2".

Angelina Jolie şi Brad Pitt, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Aniston a invitat-o pe mama lui Brad Pitt la nunta ei.
 Vizualizări articol: 531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennifer Aniston a invitat-o pe mama lui Brad Pitt la nunta ei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei